Szerk.: Bocs, nem néztem, hogy a fordításba beleépítettétek
 Bocsánat
 Bocsánat 
 Bocsánat
 Bocsánat 
 Ilyet is csak valami tróger írhat, aki néha játszik a GTA-val akkor is csak azért, hogy lövöldözzön értelmetlenül. Egy igazi GTA rajongó szerintem örül a nagy játék térnek, mert ahogy insanity06 is írta, még évek múlva is tud újat mutatni. Nagyobb játéktér=több játék idő!
 Ilyet is csak valami tróger írhat, aki néha játszik a GTA-val akkor is csak azért, hogy lövöldözzön értelmetlenül. Egy igazi GTA rajongó szerintem örül a nagy játék térnek, mert ahogy insanity06 is írta, még évek múlva is tud újat mutatni. Nagyobb játéktér=több játék idő!Pedig milyen jó is volt egy értelmes karakter holni néger utánShotgun írta: Amit nagyon észre lehetett venni a GTA IV-nél, az Niko karakterének egyenes gyűlölete, némely rajongótól. Egyszerűen nem szerették őt a San Andreas, a GTA III, a Vice City Stories, és a Liberty City Stories rosszfiúi után. Ami azért érdekes, mert Vic Vance hasonló kaliberű karakter volt. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy több rétegnek akarnak kedvezni az újítással.

Főleg ezt az összefoglalót. Bár a többi cikket is elolvastam, de nagyon jó ötlet volt egy olyat is írni. Hogy aki nem szeret olvasni vagy nincs annyi ideje/energiája az is tudjon értesülni a legfontosabb hírekről. Szép munka!
 Főleg ezt az összefoglalót. Bár a többi cikket is elolvastam, de nagyon jó ötlet volt egy olyat is írni. Hogy aki nem szeret olvasni vagy nincs annyi ideje/energiája az is tudjon értesülni a legfontosabb hírekről. Szép munka! 
 Azon a screenshoton, mikor hárman dumálnak a heli előtt.
 Azon a screenshoton, mikor hárman dumálnak a heli előtt. Ilyet biztos nem lehetett volna még szalonba se rakni rá.
  Ilyet biztos nem lehetett volna még szalonba se rakni rá.Ja, az igazi GTA fanok tudják, hogy a GTA 1 is így kezdődött, de az igazi GTA fanok azt is tudják, hogy ott azzal mentél végig, akit az elején kiválasztottál. Nem volt ilyen, hogy váltogattál a karakterek között. És ezt nehéz megemészteni szerintem sokunknak.Shotgun írta:Egyébként titeket miért zavar a karakterválasztás?
Az igazi GTA Fanok tudják, hogy már a Grand Theft Auto első része így kezdődött, arról nem beszélve, hogy Claude sem lett volna eredetileg a GTA III főszereplője, hanem ott is választhattunk volna.Azért maradt hang nélkül.
A fájlok, és az exe fájl tartalma igazolja ezt.
Egyszerűen el kell fogadni, hogy szeretnének sok embernek kedvezni egyszerre. Nem teszik kötelezővé a karakterek közötti váltást egyébként, hanem arról van szó, hogy játékmeneti elemként kihasználható stratégiai lehetőségként. Egyszerűen csak annyi a különbség, hogy könnyebb, vagy nehezebb lesz-e egy-egy küldetés.
Amit nagyon észre lehetett venni a GTA IV-nél, az Niko karakterének egyenes gyűlölete, némely rajongótól. Egyszerűen nem szerették őt a San Andreas, a GTA III, a Vice City Stories, és a Liberty City Stories rosszfiúi után. Ami azért érdekes, mert Vic Vance hasonló kaliberű karakter volt. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy több rétegnek akarnak kedvezni az újítással.
"De a mindennapi rutin kényelmesebbé teszi a hétköznapokat."
 Borzasztó. Hogy ezt is minek kellett? Hát a fene se tudja! Én szerettem csak a saját szuszogásom, ill. a körülöttem repkedő/nem repkedő legyek zümmögését hallgatni, vagy akármilyen természeti jelenségét. Most minek alá zene? Ez nem realisztikus. Már pedig azt mondták hogy még jobban az lesz. Oké hogy egy játék, de az hogy néz már ki, hogy mikor pl kocsikázol akkor nincs semmilyen zene de ha már van valami küldetés akkor kapsz. Hülyeség. Vannak dogok amiket még valósághűbbé tesznek majd, erre vannak hülyeséget, amikkel így "elcsorbítják" a dicsérnivaló dolgokat.
 Borzasztó. Hogy ezt is minek kellett? Hát a fene se tudja! Én szerettem csak a saját szuszogásom, ill. a körülöttem repkedő/nem repkedő legyek zümmögését hallgatni, vagy akármilyen természeti jelenségét. Most minek alá zene? Ez nem realisztikus. Már pedig azt mondták hogy még jobban az lesz. Oké hogy egy játék, de az hogy néz már ki, hogy mikor pl kocsikázol akkor nincs semmilyen zene de ha már van valami küldetés akkor kapsz. Hülyeség. Vannak dogok amiket még valósághűbbé tesznek majd, erre vannak hülyeséget, amikkel így "elcsorbítják" a dicsérnivaló dolgokat.