Na álljon meg a menet. Nem védekezem, nem tartom úgy, hogy szükségem lenne rá, hanem csak leírtam, azt ahonnan a te szempontod is sántít.
Amúgy gondolj már bele, hogy egy DLC-t hasonlítasz egy teljes árú játékhoz, ami ráadásul egy új éra is.
De egyébként nehogy azt hidd már, hogy a R* mindent kidobott a GTAIV érában fejlesztettekből és nulláról csinálnak mindent a GTAV-ben..
![facepalm -.-](./images/smilies/icon_mad.gif)
Ez már naivság.
Az egyetlen dolog amit nulláról kezdenek az kb csak a map.(Persze ez egy jelentős része a játéknak de akkor se 5 évig fejlesztendő része.) És szerintem a map se teljesen a nulláról lesz kezdve, fogadok lesznek olyan textúrák, színkeverékek, amit mint felhasználó nem látsz, de egy az egyben GTA IV (gondolok itt pl az aszfaltra néhol, vagy ilyenekre.)
De itt még akkor csak a mapra tértem ki, és rengeted minden van még. A karakterek/ NPC-k mozgásának is nagy része már adott a GTA IV-ből, nehogy azt mind kitörölték és elölről kezdték, a fenét! Csiszoltak rajta, de nem kezdtek mindent a nulláról. De ezek is csak kis részei a játéknak.
Alapjában a GTA IV-ben rengeteg dolog kész volt, ami működött, ami a "színfalak mögött történt", rengeteg alapvető algoritmus stb.
Nehogy azt hidd, hogy egy üres txt-ből kezdték a GTA V-t....
Ennek ellenére rengeteg munkájuk benne van, ahogy az EFLC-ben is volt (nyilván az utóbbiban kevesebb, de hát azt össz-vissz 2 évig csinálták).
EGYIK SEM LEBECSÜLENDŐ!