Niko Bellic1300 írta:Rockstar69szerintem ezt a Mi nem tetszik a gta v-ben topicba írd ne ide pls.
dani.szentgaliazt állítottad hogy ha nem tetszik a gta v-ben a vezetés akkor játsz a gta v-el most akkor hogy van ez?Kérlek javítsd
Bocsi, de ezúttal nem én hibáztam, nincs mit javítanom, a te szövegértésed kavarodott kicsit el.

Ha jobban elolvasod, én GT5-öt írtam és nem GTA5-öt. Persze kicsit beugratós, csak nem akartam kiírni, hogy GranTurismo5 és Grand Theft Auto 5. Szóval nem volt hiba az állításomban, mert azt írtam, hogy ha valakit annyira zavar a Grand Theft Auto 5-ös vezetésben az, hogy nem realisztikus, az játsszon a GranTurismo5-tel. GT5 és GTA5. Érted már?
Rockstar69: Lehet én érzem nagyon rosszul, de a GTAV és a GTAIV járművezetései között nincsenek eget rengetően nagy különbségek. Persze nem azt állítom, hogy nincsenek, de én igazából akkor érzem legjobban a különbséget a kettő közt, amikor valami szupertuningolt verdával megyek. Bár most jobban belegondolva azért a többi között is van különbség, de számomra nem olyan nagy, én nem érzem akkorának a különbségeket.
Egyébként engem csak annyi zavar a vezetésben, hogy a kamera rá van tapadva a jármű hátuljára. Például ha vezetek egy repülőt, akármelyik irányba manőverezek, a kamera fordul a géppel együtt. Persze ez az ütközések elkerülésében segít, de mikor fejjel lefelé repülök, na akkor néha visszasírom a SA-s repülőgép-vezetést.