Nahát, ez egy remek kép! Nagyon jó lett Stan, megérte vele bajlódnod.Stan98 írta:Én benne vagyok,sőt nagyon is örülnék neki,bár akkor össze kéne szedni pár képemet,amit itt a fórumon szanaszét szórtam. Sajnos az összes képemet eltűntettem a gépről,mert nem mentettem le pendrive-ra mikor kellett volna
Amúgy itt az új kép,hát egy jó másfél órámba tellett,remélem nem lett olyan rossz.
http://kepfeltoltes.hu/131022/123456789 ... es.hu_.jpg
Egyetértek! Bár nekem a járművek irányításával sincs semmi bajom. Egyébként egyáltalán nem lett olyan rossz játék. Persze mint mindennek, ennek is vannak negatívumai, nem is egy, nem is kettő, de azért bőven van benne elég tartalom ahhoz, hogy ha egy dolgot nem találtak el benne (ez esetben a vezetést), akkor az ember ne csalódjon a játékban, mert ha ez nem tetszik, lehet benne mást is csinálni. Amúgy meg ne is haragudj Rockstar69, de ha te GT5-ös vezetést vártál a GTAV-től, az kicsit furcsa és az még furcsább, hogy a GTAV-ben neked a sok más tartalom mellett csak a vezetés képes tönkretenni az egészet. Ha meg ennyire zavar a vezetés, akkor játssz GT5-tel, ott igaz hogy csak a vezetés van, nem úgy mint a GTAV-be, de ott tényleg jobb és realisztikusabb a vezetés. Én is berakom majd a Forzát, ha elégedetlen lennék valamikor a vezetéssel, de nekem nincs vele bajom. Nem azt mondom, hogy egy szimulátor, de én úgy érzem, GTA-ba nem is feltétlenül az kell. Persze ezt nem kötekedésnek szánom, csak ez a véleményem.Neil írta:Azért szerintem nem csak ennyiből áll. Sztori, küldetések, szereplők, mellékszereplők. Ők is a játékélmény részét képezik. Nem egy versenyszimulátor. Én nem akarok hosszabb véleményt kifejteni a játékról, videókat láttam csak, de szerintem király lett. Persze nekem sem tetszik minden (Heist-küldetések), de biztos nem lehet olyan rossz a játék...?
Bocsi, de ezúttal nem én hibáztam, nincs mit javítanom, a te szövegértésed kavarodott kicsit el. Ha jobban elolvasod, én GT5-öt írtam és nem GTA5-öt. Persze kicsit beugratós, csak nem akartam kiírni, hogy GranTurismo5 és Grand Theft Auto 5. Szóval nem volt hiba az állításomban, mert azt írtam, hogy ha valakit annyira zavar a Grand Theft Auto 5-ös vezetésben az, hogy nem realisztikus, az játsszon a GranTurismo5-tel. GT5 és GTA5. Érted már?Niko Bellic1300 írta:Rockstar69szerintem ezt a Mi nem tetszik a gta v-ben topicba írd ne ide pls.
dani.szentgaliazt állítottad hogy ha nem tetszik a gta v-ben a vezetés akkor játsz a gta v-el most akkor hogy van ez?Kérlek javítsd
Szívesen és én is köszönöm a felvilágosítást!Niko Bellic1300 írta:dani.szentgali:azért mert az üvegből (First person) akarja mutatni és olyankor elfordul a kamera.
Mellesleg nekem nagyon tetszik a repülőgép meg a Lazer is (hydra) de a Buzzard nem valami jó de mégis azzal csináltam meg az Under the Bridge kihívásokat.
UI:Kösz dani hogy szoltál
Szerintem dicséret .Stan98 írta:Franklin: most ez beoltás,vagy dicséret volt?
Az le van zárva. Egyébként is, adminként csak tudja, hová írjon. o.ONiko Bellic1300 írta:Rockstar69szerintem ezt a Mi nem tetszik a gta v-ben topicba írd ne ide pls....