Jó, de te már 1,5 éve nyomatod a játékot. Igaz, hogy ez a kiadás másabb, de én inkább bevállalnám azt csak, hogy játszhassak már.Arminho írta:Énnekem igazából tökmindegy, a szerencsétlenül döcögő laptopom még a SA-t is csak épphogy elviszi, nem ám egy GTA V-t.
Visali írta:Srácok, gondoljunk arra, ha tegnap jött volna ki, akkor még ma is annak néznénk utána, hogy mivel tudjuk kiküszöbölni a WS10, TEXP70, és hasonló hangzású hibakódokat.
Engem leginkább az FPS mód izgat. Pár hozzám hasonló kocka haverom megveszi PC-re, mert nekik kész atomerőművük van, majd náluk kipróbálom.kekesi írta:Jó, de te már 1,5 éve nyomatod a játékot. Igaz, hogy ez a kiadás másabb, de én inkább bevállalnám azt csak, hogy játszhassak már.
Arminho írta:Engem leginkább az FPS mód izgat. Pár hozzám hasonló kocka haverom megveszi PC-re, mert nekik kész atomerőművük van, majd náluk kipróbálom.kekesi írta:Jó, de te már 1,5 éve nyomatod a játékot. Igaz, hogy ez a kiadás másabb, de én inkább bevállalnám azt csak, hogy játszhassak már.
Davekoma írta:Érdemes követni az oldalt, látni hogy a fejlesztők, hogyan "haladnak" a munkálatokkal(és látni, hogy épp hány ember teszteli a játékot):
https://steamdb.info/app/271590/history/
Ma épp felkerült az oldalra, hogy lesz Steam Achievements rendszer(vagyis Steam-en jutalmaz a játék Achievement-ekkel) és Controller Support is kész a játékhoz.
Ezeket itt tünteti fel az oldal:
Majdnem helyes, ajándék játék nélkül.kekesi írta:Arminho írta:Engem leginkább az FPS mód izgat. Pár hozzám hasonló kocka haverom megveszi PC-re, mert nekik kész atomerőművük van, majd náluk kipróbálom.kekesi írta:Jó, de te már 1,5 éve nyomatod a játékot. Igaz, hogy ez a kiadás másabb, de én inkább bevállalnám azt csak, hogy játszhassak már.
Az FPS módra én is kíváncsi vagyok, de a sztorit biztos külső nézetből fogom játszani, a multinál viszont jöhet.
Ami feltűnt és zavar, hogy az autók kormánya nevetségesen kicsik, mondjuk ezzel még meg tudok barátkozni, legalább a repülők és helikopterek pilótafülkéi szépen ki lett dolgozva.
Davekoma írta:Érdemes követni az oldalt, látni hogy a fejlesztők, hogyan "haladnak" a munkálatokkal(és látni, hogy épp hány ember teszteli a játékot):
https://steamdb.info/app/271590/history/
Ma épp felkerült az oldalra, hogy lesz Steam Achievements rendszer(vagyis Steam-en jutalmaz a játék Achievement-ekkel) és Controller Support is kész a játékhoz.
Ezeket itt tünteti fel az oldal:
Ezt jó látni, mondjuk az L.A. Noire és a Max Payne 3 után szinte biztos volt, hogy a Steam-en vett példányok Steam teljesítményeket is fognak kapni. Azt mondjuk még jobb lenne, ha kártyákat is kapna, mert itt biztos megcsinálnám hozzá az összes kitűzőt és megvennék minden, vele kapcsolatos cuccot.
Amúgy, kitolták az előrendelői akciót Steam-en és a Rockstar Warehouse-on is, most már egészen március 9-ig jár az 1millió+300ezer GTA$ és az ajándék játék.
Köszi. Akkor tényleg elő lesz rendelve, nem rossz egyből a legdrágább házzal kezdeni. Úgy se lesz sok időm játszani. Amúgy a legdrágább kocsi mennyibbe kerül? Mert YT-n keresem, de nem találok olyan videót, amin rajta lenne.Rockstar69 írta:Meg tudod venni a legdrágább házat, meg egy elég jó sportkocsit. Vagy több átlagosabb sportkocsit.