Jó, de te már 1,5 éve nyomatod a játékot. Igaz, hogy ez a kiadás másabb, de én inkább bevállalnám azt csak, hogy játszhassak már.Arminho írta:Énnekem igazából tökmindegy, a szerencsétlenül döcögő laptopom még a SA-t is csak épphogy elviszi, nem ám egy GTA V-t.
Visali írta:Srácok, gondoljunk arra, ha tegnap jött volna ki, akkor még ma is annak néznénk utána, hogy mivel tudjuk kiküszöbölni a WS10, TEXP70, és hasonló hangzású hibakódokat.
Engem leginkább az FPS mód izgat. Pár hozzám hasonló kocka haverom megveszi PC-re, mert nekik kész atomerőművük van, majd náluk kipróbálom.kekesi írta:Jó, de te már 1,5 éve nyomatod a játékot. Igaz, hogy ez a kiadás másabb, de én inkább bevállalnám azt csak, hogy játszhassak már.![]()
Arminho írta:Engem leginkább az FPS mód izgat. Pár hozzám hasonló kocka haverom megveszi PC-re, mert nekik kész atomerőművük van, majd náluk kipróbálom.kekesi írta:Jó, de te már 1,5 éve nyomatod a játékot. Igaz, hogy ez a kiadás másabb, de én inkább bevállalnám azt csak, hogy játszhassak már.![]()
Davekoma írta:Érdemes követni az oldalt, látni hogy a fejlesztők, hogyan "haladnak" a munkálatokkal(és látni, hogy épp hány ember teszteli a játékot):
https://steamdb.info/app/271590/history/
Ma épp felkerült az oldalra, hogy lesz Steam Achievements rendszer(vagyis Steam-en jutalmaz a játék Achievement-ekkel) és Controller Support is kész a játékhoz.
Ezeket itt tünteti fel az oldal:
Majdnem helyes, ajándék játék nélkül.kekesi írta:Arminho írta:Engem leginkább az FPS mód izgat. Pár hozzám hasonló kocka haverom megveszi PC-re, mert nekik kész atomerőművük van, majd náluk kipróbálom.kekesi írta:Jó, de te már 1,5 éve nyomatod a játékot. Igaz, hogy ez a kiadás másabb, de én inkább bevállalnám azt csak, hogy játszhassak már.![]()
Az FPS módra én is kíváncsi vagyok, de a sztorit biztos külső nézetből fogom játszani, a multinál viszont jöhet.![]()
Ami feltűnt és zavar, hogy az autók kormánya nevetségesen kicsik, mondjuk ezzel még meg tudok barátkozni, legalább a repülők és helikopterek pilótafülkéi szépen ki lett dolgozva.![]()
Davekoma írta:Érdemes követni az oldalt, látni hogy a fejlesztők, hogyan "haladnak" a munkálatokkal(és látni, hogy épp hány ember teszteli a játékot):
https://steamdb.info/app/271590/history/
Ma épp felkerült az oldalra, hogy lesz Steam Achievements rendszer(vagyis Steam-en jutalmaz a játék Achievement-ekkel) és Controller Support is kész a játékhoz.
Ezeket itt tünteti fel az oldal:
Ezt jó látni, mondjuk az L.A. Noire és a Max Payne 3 után szinte biztos volt, hogy a Steam-en vett példányok Steam teljesítményeket is fognak kapni.Azt mondjuk még jobb lenne, ha kártyákat is kapna, mert itt biztos megcsinálnám hozzá az összes kitűzőt és megvennék minden, vele kapcsolatos cuccot.
![]()
Amúgy, kitolták az előrendelői akciót Steam-en és a Rockstar Warehouse-on is, most már egészen március 9-ig jár az 1millió+300ezer GTA$ és az ajándék játék.
Köszi.Rockstar69 írta:Meg tudod venni a legdrágább házat, meg egy elég jó sportkocsit. Vagy több átlagosabb sportkocsit.