Újabb események történtek a GTA Online világába. Először is találtam valakit, aki visszavonja a szaros fegyvereimet a trainere segítségével. Hurrá! Végre játszhatok úgy, ahogy kellene. Nem csodás?
Először is dübörög a függetlenséggel kapcsolatos esemény pár nap alatt több tucat szintet lehet lépni, mert nagyon hatékony a rendszer: egyedül hard fokozaton elég kevés küldetést nem lehet megcsinálni. A legkönnyebbek persze azok, ahol lehet használni a mesterlövész-képességeinket. A világban amúgy mindenki - szerintem jól kinéző és stílusos - amerikai zászlós ruhákban mászkál. Hurrá. Megvettem at az USA zászlós motort, kicsit turbóztam, és hát egy szóval király. Elég sok szuperautót lehagy
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Újra kipróbáltam a Come out to play és a Siege Mentality játékmódokat. A Come out to play lényege ugyanaz, amit én és Kekesi kolléga már kitaláltunk a GTA IV -hez: van aki fut, van aki vadászik. A különbségek nem nagyok (de igen) és elhanyagolhatók (nem azok): először is ez egy szar verzió. A mi ötletünk lényege azon alapult, hogy nincs blip, a vadászok pedig mesterlövészfegyverekkel és sörétesekkel/pisztolyokkal és késekkel vannak ellátva, amellett Sanchez motorokkal mennek. A menekülők (akik többen vannak) pedig semmivel, de felvehetnek a stratégiailag elhelyezett pisztolyokból. És ők autó nélkül, de harminc másodperc előnnyel indultak. Itt valahogy nem így van: a menekülőnek van minden fegyvere (a szarok közül kábé minden) az üldözőknek viszont csak egy szar. Ja és ők látnak a térképen, te nem őket, de ők nem szállhatnak le. A menekülő egyszer halhat meg, ő végtelenszer. Na ez a legnagyobb hülyeség. Aránytalan.
A Siege Mentality élvezetesebb volt, de nem tökéletes. Először hárman voltunk egy ellen, itt az ostromlottat úgy öltem meg (a hajós pályán), hogy elfutottam, utánam akart lőni és leesett. Hős vagyok, nem? Másodszor Trevor és Chef methlaborjában voltunk. A társamat lelőtte az ostromlott, én felmentem és az ajtónyílásból leszedtem. Másodszorra engem ostromlottak, ráadásul szerintem TS -en vagy valahol beszéltek, mert jól összehangolták (későbbi játékokra alatt ez majdnem biztossá vált) a mozdulataikat. Mind a kettőt vagy tucatszor öltem meg mire lejárt az idő. MERT LÁTOM ŐKET A TÉRKÉPEN! Csinálják már meg jól.