XD XD Vazzzeeeee! XD És van olyan, aki ennek bedől? XD Remélem átutalásos, hogy megszívják a gyökerek... XDtotyak írta:Aki esetleg nem bírná kivárni a megjelenést, már most meg lehet vásárolni.
http://www.ebay.ie/itm/Grand-Theft-Auto ... 27cbf4dc87
Azért ez nem kuty@f@sz@![]()
Vajon mennyien vesznek belőle?
XD XD Ha én ezt tudtam volna, azonnal megrendelem én is! XD XD XD Az az összehajtható bicikli nekem is kell!bodom26 írta:Most miért mondod ezt? XD Már rendeltem is egyet XD Igaz a végösszeg nem 60, hanem 600€ volt XD Az árváltozást azzal magyarázták, hogy saját postakocsijuk van, ami történetesen egy lovaskocsi volt XD XD
De megérte! Ugyan nem az V-öt, hanem a IV-et adták a kezembe, de a dvd doboza spéci volt, világít a sötétben XD XD Meg kaptam egy csomó extra dolgot a játék mellé.
Például: 3 köbméter homokot, amit szétszortak a szobámban, meg négy cserepes pálmafátXD XD Ja, meg még egy díszdobozos Mesa Matchbox-ot ill. egy rágógumit, amiben van levonós tetkó, ha már Niko-n nem lehet, legyen rajtam ill. egy szép színes magazint ami az AV-8B Harrier II-ről szól, még titkos specifikációról is írnak benne XD XD XD ja meg egy összehajthatós biciklit... hogy azért, a gta v érzés meglegyen XD XD XD
Úgyhogy sííímán megérte XD XD
Teljesen véletlenül akadtam rá, miközben a neten nézelődtem. Semmilyen érdekeltségem nincs az eladásbanbodom26 írta:Inkább várok még egy kicsit![]()
Egyépként, véletlenül találtál erre az online webshop-ra, vagy van a cégnél befektetett tőkéd?Egy kis reklám sohasem árt
![]()
Csak hülyülök
Az emberi hülyeség határtalan, szóval én biztos vagyok benne, hogy nem egy ember rendelt már tőle...bodom26 írta:totyak: Hát, ha már valaki vett tőle, nos akkor annak az ostobaság fájna, fekve nyalná az eget![]()
Egyetértek. Még finoman is fogalmaztálLuszie írta:Az emberi hülyeség határtalan, szóval én biztos vagyok benne, hogy nem egy ember rendelt már tőle...bodom26 írta:totyak: Hát, ha már valaki vett tőle, nos akkor annak az ostobaság fájna, fekve nyalná az eget![]()
Lehet ebből kéne nekem is élni.. Gyorsan megszedném magam! XDbodom26 írta:Egyetértek. Még finoman is fogalmaztálLuszie írta:Az emberi hülyeség határtalan, szóval én biztos vagyok benne, hogy nem egy ember rendelt már tőle...bodom26 írta:totyak: Hát, ha már valaki vett tőle, nos akkor annak az ostobaság fájna, fekve nyalná az eget![]()