XD XD Vazzzeeeee! XD És van olyan, aki ennek bedől? XD Remélem átutalásos, hogy megszívják a gyökerek... XDtotyak írta:Aki esetleg nem bírná kivárni a megjelenést, már most meg lehet vásárolni.
http://www.ebay.ie/itm/Grand-Theft-Auto ... 27cbf4dc87
Azért ez nem kuty@f@sz@ Vajon mennyien vesznek belőle?
XD XD Ha én ezt tudtam volna, azonnal megrendelem én is! XD XD XD Az az összehajtható bicikli nekem is kell! XD XD XD És milyen tetkó volt a rágóhoz? XD XD XD XD Olyan, mint Mashkovnak az Ellenséges területben? XD XD XD XDbodom26 írta:Most miért mondod ezt? XD Már rendeltem is egyet XD Igaz a végösszeg nem 60, hanem 600€ volt XD Az árváltozást azzal magyarázták, hogy saját postakocsijuk van, ami történetesen egy lovaskocsi volt XD XD
De megérte! Ugyan nem az V-öt, hanem a IV-et adták a kezembe, de a dvd doboza spéci volt, világít a sötétben XD XD Meg kaptam egy csomó extra dolgot a játék mellé.
Például: 3 köbméter homokot, amit szétszortak a szobámban, meg négy cserepes pálmafátXD XD Ja, meg még egy díszdobozos Mesa Matchbox-ot ill. egy rágógumit, amiben van levonós tetkó, ha már Niko-n nem lehet, legyen rajtam ill. egy szép színes magazint ami az AV-8B Harrier II-ről szól, még titkos specifikációról is írnak benne XD XD XD ja meg egy összehajthatós biciklit... hogy azért, a gta v érzés meglegyen XD XD XD
Úgyhogy sííímán megérte XD XD
Teljesen véletlenül akadtam rá, miközben a neten nézelődtem. Semmilyen érdekeltségem nincs az eladásbanbodom26 írta:Inkább várok még egy kicsit
Egyépként, véletlenül találtál erre az online webshop-ra, vagy van a cégnél befektetett tőkéd? Egy kis reklám sohasem árt
Csak hülyülök
Az emberi hülyeség határtalan, szóval én biztos vagyok benne, hogy nem egy ember rendelt már tőle...bodom26 írta:totyak: Hát, ha már valaki vett tőle, nos akkor annak az ostobaság fájna, fekve nyalná az eget
Egyetértek. Még finoman is fogalmaztálLuszie írta:Az emberi hülyeség határtalan, szóval én biztos vagyok benne, hogy nem egy ember rendelt már tőle...bodom26 írta:totyak: Hát, ha már valaki vett tőle, nos akkor annak az ostobaság fájna, fekve nyalná az eget
Lehet ebből kéne nekem is élni.. Gyorsan megszedném magam! XDbodom26 írta:Egyetértek. Még finoman is fogalmaztálLuszie írta:Az emberi hülyeség határtalan, szóval én biztos vagyok benne, hogy nem egy ember rendelt már tőle...bodom26 írta:totyak: Hát, ha már valaki vett tőle, nos akkor annak az ostobaság fájna, fekve nyalná az eget