bodom26 írta:FreDDy írta:Jó lenne benne egy kis tüntetős rész,akár csak a vice city eleje fele a munkások tüntettek és lázadás lett

Most kézpeljétek el,lenne benne egy olyasmi mint amit előttem írt bodom,ami 2006-ban volt

Ki ne szeretne GTA-ba egy ilyet?

Na jó,lehet túl messzire mentem,de szerintem 1-2 küldi erejéig jó lenne ha egy ilyesmit beleraknának. Vagy akár fordítva,vízágyúval meg stb lehetne a népet kergetni :DD
A San A.-ban is volt lázadás ugye? Riot volt a küldetés neve, ha jól emlékszem. Heh... arra emlékszel még, amikor szaladgáltak a lopott tévékkel az emberek, meg ölték egymást - égtek a házak, a tűzoltók azt sem tudták, hogy hova kapják a fejüket

Bár ma már ez kicsit nevetséges lenne XD Nekem az lenne állat az V-ben, ha lenne egy amolyan "háborús övezet", ezalatt azt értem, hogy a várostól kiesett, bandák uralta külvárosi rész lenne, ahol sohasem hallanád a madárcsicsergést mindig lenne valami feszkó a babdák között lövöldözés, sziréna hangok(yardok, mentők, tűzoltók) lenne dolguk rendesen. Ez a area arra lenne jó, ha unatkoznál beszálhatnál a buliba XD vagy csak fejlesztenéd saját magadat(jobban célozz stb.) Mint a PREDATOR 2 film legelején

Off: olvastam az új topicodat... ő... hát... hát, övön aluli XD XD Úgy betalált, hogy nem maradt belőlem semmi deréktól lefelé

XD XD
Ezek innen mind tetszenének. Még nekem az jönne be, ha a történet közben változna a város. Kinyitnának épületek, egyik felépül(pl. a trailerben az építkezés), egyik-másik kigyullad, valahol történik egy gyilkosság, így körbeveszik a házat a rendőrök, nyomozók, köv. küldire már le van zárva a ház, mondjuk ráírva, hogy eladó, következő küldetésre meg már csak egy ház lenne a sok közül, előtte parkolna kocsi, laknának benne. Meg neked is több közöd lehetne az épületekhez, küldetések alatt felrobbantanád, majd 10-20 küldetés múlva már eltakarították a romokat, stb. A Iv-ben az volt a rossz, hogy mikor
fel kellett robbantani a darut, utána a játék vége után is ott voltak a romok az út közepén, pedig már eltelt fél év.
Ha lennének benne változó épületek, lázadások, tüntetések, bankrablás, háború, akkor szerintem kapnánk egy roppant izgalmas és változatos történetet, játékot. Szerintem ezek mind nagyot dobnának az egészen. Ha nem csak mindennapos dolgok lennének benne, hanem több lenne az átlagostól elütő dolog.