Ha-ha A Nemzeti Gárda nem katonai erő, hanem civil szervezet semmi kiképzéssel, de katonai fegyverzettel Ott aztán ülhet lakatos az M60 -albodom26 írta:Durva volt? Ha jól emlékszem a 2006- os zavargásoknál, az egyik kormányellenes tüntető tankhoz folyamodott Azért Amerika és Magyarország között van egy kis különbség, az USA- ba kell is annyi rendvédelmi szervezet. Kell a nemzet védeleme, mert van haragosuk rendesen. Amiket felsoroltál az tisza sor, de mondjuk, ha már említetted a Nemzeti Gárdát ők is inkább katonákra, mintsem különleges ügynökökre hasonlítanak.
Mindegy, én szeretnék katonai bázist a gta5-be, hogy milyen fegyvereket ill. járműveket kapnak azt nem tudom, csak sejtésem van. Nagyjából olyasmi mint az elődökben.
Bár megjegyezném, hogy amit műveltem a gtak-ban, meg szerintem mások is, még a külföldről visszahívott katonák is kevesek lennének. Legalábbis emberes feladat lenne nekik a rendet újra helyreállítani
A San A.-ban is volt lázadás ugye? Riot volt a küldetés neve, ha jól emlékszem. Heh... arra emlékszel még, amikor szaladgáltak a lopott tévékkel az emberek, meg ölték egymást - égtek a házak, a tűzoltók azt sem tudták, hogy hova kapják a fejüket Bár ma már ez kicsit nevetséges lenne XD Nekem az lenne állat az V-ben, ha lenne egy amolyan "háborús övezet", ezalatt azt értem, hogy a várostól kiesett, bandák uralta külvárosi rész lenne, ahol sohasem hallanád a madárcsicsergést mindig lenne valami feszkó a babdák között lövöldözés, sziréna hangok(yardok, mentők, tűzoltók) lenne dolguk rendesen. Ez a area arra lenne jó, ha unatkoznál beszálhatnál a buliba XD vagy csak fejlesztenéd saját magadat(jobban célozz stb.) Mint a PREDATOR 2 film legelejénFreDDy írta:Jó lenne benne egy kis tüntetős rész,akár csak a vice city eleje fele a munkások tüntettek és lázadás lett Most kézpeljétek el,lenne benne egy olyasmi mint amit előttem írt bodom,ami 2006-ban volt Ki ne szeretne GTA-ba egy ilyet? Na jó,lehet túl messzire mentem,de szerintem 1-2 küldi erejéig jó lenne ha egy ilyesmit beleraknának. Vagy akár fordítva,vízágyúval meg stb lehetne a népet kergetni :DD
Ezek innen mind tetszenének. Még nekem az jönne be, ha a történet közben változna a város. Kinyitnának épületek, egyik felépül(pl. a trailerben az építkezés), egyik-másik kigyullad, valahol történik egy gyilkosság, így körbeveszik a házat a rendőrök, nyomozók, köv. küldire már le van zárva a ház, mondjuk ráírva, hogy eladó, következő küldetésre meg már csak egy ház lenne a sok közül, előtte parkolna kocsi, laknának benne. Meg neked is több közöd lehetne az épületekhez, küldetések alatt felrobbantanád, majd 10-20 küldetés múlva már eltakarították a romokat, stb. A Iv-ben az volt a rossz, hogy mikor fel kellett robbantani a darut, utána a játék vége után is ott voltak a romok az út közepén, pedig már eltelt fél év.bodom26 írta:A San A.-ban is volt lázadás ugye? Riot volt a küldetés neve, ha jól emlékszem. Heh... arra emlékszel még, amikor szaladgáltak a lopott tévékkel az emberek, meg ölték egymást - égtek a házak, a tűzoltók azt sem tudták, hogy hova kapják a fejüket Bár ma már ez kicsit nevetséges lenne XD Nekem az lenne állat az V-ben, ha lenne egy amolyan "háborús övezet", ezalatt azt értem, hogy a várostól kiesett, bandák uralta külvárosi rész lenne, ahol sohasem hallanád a madárcsicsergést mindig lenne valami feszkó a babdák között lövöldözés, sziréna hangok(yardok, mentők, tűzoltók) lenne dolguk rendesen. Ez a area arra lenne jó, ha unatkoznál beszálhatnál a buliba XD vagy csak fejlesztenéd saját magadat(jobban célozz stb.) Mint a PREDATOR 2 film legelejénFreDDy írta:Jó lenne benne egy kis tüntetős rész,akár csak a vice city eleje fele a munkások tüntettek és lázadás lett Most kézpeljétek el,lenne benne egy olyasmi mint amit előttem írt bodom,ami 2006-ban volt Ki ne szeretne GTA-ba egy ilyet? Na jó,lehet túl messzire mentem,de szerintem 1-2 küldi erejéig jó lenne ha egy ilyesmit beleraknának. Vagy akár fordítva,vízágyúval meg stb lehetne a népet kergetni :DD
Off: olvastam az új topicodat... ő... hát... hát, övön aluli XD XD Úgy betalált, hogy nem maradt belőlem semmi deréktól lefelé XD XD
Ilyen volt a GTA Liberty City Stories-ban, és nekem nagyon tetszett, ahogy változott a város.Kiscserko írta:...Még nekem az jönne be, ha a történet közben változna a város. Kinyitnának épületek, egyik felépül(pl. a trailerben az építkezés), egyik-másik kigyullad...
bodom26 írta:A GtaIV-ben viszont símán végig gyalogolhattál az egész városon, anélkül, hogy beléd kötött volna valaki.
Miből szűrted ezt le?bodom26 írta: Egyépként, látom úgy véded a GTA4-et, mint anyatigris a kölykét
Engem sokszor nagyon idegesít. Amúgy, ha jobban belegondolsz a való életben se nagyon kötnek beléd az utcán, kivéve, ha találkozol egy csapat orkal.bodom26 írta:Nekem nagyon tetszett a Red Dead Redemption-ben, hogy nem tudtál úgy keresztül menni a pályán, hogy ne kössön beléd valaki vagy valami. Volt, hogy ez az életedbe is került. Na de nem pofázok többet róla, mert valaki még nem tolta végig. A GtaIV-ben viszont símán végig gyalogolhattál az egész városon, anélkül, hogy beléd kötött volna valaki. Ezért ilyen szemontból a Red d r jobb volt, igaz a gtaIV régebbi játék. Ebben, ami nem annyira nagy dolog, de veri a RDR a GtaIV-et. Egyszóval a RDR-ben nem hagytak unatkozni Ezért nagyon remélem, hogy a RDR-höz hasonlóan a GTA V is tartogat majd hasonló meglepetéseket
Na ez nagyon bejönne! Ez nagyon látványos és poénos lenne! Új fajta kihívás a játékban. Ha ezt a fajta valószerűséget elérnének, kérés nélkül eltöltenék több tízórákat csak a rendőrök elől meneküléssel.insanity06 írta:hogy visszatérjünk az álmodozáshoz(ha már itt vagytok), folytassuk is! Én sokkal jobban örülnék valami olyasminek, hogy miután valaki megőrült és elkezdi szanaszét öldökölni a járókelőket, robbantgatni az autókat...akkor legyen valami utóhatása...hogy kell elképzelni egy ilyet? Hát kb úgy hogy megjelenne a sajtó repülőgépekkel, ha hatalmas utcán vagyunk rengeteg emberekkel akkor törjön ki pánik és lökdössék, tapossák egymást az emberek(rengeteg ilyet hallottunk láttunk már)...Ha megjönnek a rendőrök zárják le a területet...vegyenek körül( ne csak egy oldalt) szó szerint vegyenek körül! Legyen egy másik "osztag" ami lezárja a kerületet(szóval nem ami a közvetlen közelemben van, hanem hogy ne tudjak megszökni a hatósugárból! Kb ilyesmikre gondoltam