Dirty Money

Kitalált GTA sztorik.
The Cleansing Fire
Törzstag

Re: Dirty Money

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 05. 16:07

És amikor Mr. Klein hirtelen szembetalálja magát a csipet-csapattal, meg egy csapat Ballasszal, akkor hogy érzed majd magad? :D
Kinek szurkolsz, Groove, Vagos vagy Ballas?

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 05. 16:15

A Groove-ot ismerem, nekik nem. :P A Ballad párszor széjjellőtt, de túl könnyű ellenfelek voltak, így nekik sem... xD Vagos pedig remek ellenfél volt, inkább nekik. XD

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 05. 16:21

Hm... Furcsa :D
A Groove és a Ballas is keményen fog harcolni, de ahol ott van Claude és Mr. Klein, ott az előny is :) Vagy tévedek, és Bruno, Hugo meg Zeno a jobbak? Esetleg mind a két csapat beáll valamelyik bandába, és azt segítik győzelemre? Szerinted mi lesz?

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 05. 16:34

NoxiusEnterprise írta:Hm... Furcsa :D
A Groove és a Ballas is keményen fog harcolni, de ahol ott van Claude és Mr. Klein, ott az előny is :) Vagy tévedek, és Bruno, Hugo meg Zeno a jobbak? Esetleg mind a két csapat beáll valamelyik bandába, és azt segítik győzelemre? Szerinted mi lesz?
Nehéz lenne megjósolni, mi lesz ennek a vége. :P Egyetlen bandaháborúnak sincs igazi győztese. Csatákat nyerhetnek, de a háborút soha. Az viszont biztos, hogy a két csapat fenekestül felforgatja az erőviszonyokat, amiből akármi kisülhet. :D

bodom26

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2013. 01. 05. 19:55

Noxius: Ok lett! Végre egy kis San Andreas fíling! :D Látom Bell-ék már kavarják a szart, pont ahogy megálmodtam. :D

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 10. 13:50

Holnap megírom a következő részt.
De egy előzetes információt is szeretnék adni mindenkinek:
A történetben nem is olyan sokára szerepet kap egy általam kitalált város, Rourbough City. Mivel ezt én találtam ki, nincsen térképe. illetve eddig nem volt. Dave barátunk segítségével azonban megalkottam a térképet (Pontosabban én mondtam, hogy hogyan kéne kinéznie, ő pedig megcsinálta.)! Köszönjük neki. Ezzel a térképpel egyszerűbb lesz tájékozódni majd a későbbi részek során.
Íme, itt a kész térkép, szerintem nagyon jó lett, remélem nektek is tetszik majd:
http://www.kephost.com/images4/2013/1/1 ... r3pxdu.jpg

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 01. 10. 13:52

NoxiusEnterprise írta:Holnap megírom a következő részt.
De egy előzetes információt is szeretnék adni mindenkinek:
A történetben nem is olyan sokára szerepet kap egy általam kitalált város, Rourbough City. Mivel ezt én találtam ki, nincsen térképe. illetve eddig nem volt. Dave barátunk segítségével azonban megalkottam a térképet (Pontosabban én mondtam, hogy hogyan kéne kinéznie, ő pedig megcsinálta.)! Köszönjük neki. Ezzel a térképpel egyszerűbb lesz tájékozódni majd a későbbi részek során.
Íme, itt a kész térkép, szerintem nagyon jó lett, remélem nektek is tetszik majd:
http://www.kephost.com/images4/2013/1/1 ... r3pxdu.jpg
Szívesen máskor is, öröm volt segíteni.:)

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 10. 13:55

Hát mikor először megláttam, el kellett gondolkodnom rajta, melyikből ismerősek ezek a területek... :D Grata készítőnek, nem semmi munka! :)

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 01. 10. 13:56

Hessa írta:Hát mikor először megláttam, el kellett gondolkodnom rajta, melyikből ismerősek ezek a területek... :D Grata készítőnek, nem semmi munka! :)
Hihi, köszi, de ne nekem köszönd, ha Nox nem adja fel ezt a leckét nekem, akkor sose tudtam volna ilyen jól bármit is elkészíteni! :)

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 10. 13:58

Hát az fix, hogy Noxi most nagyon belecsapott! Egy egész új város?! Életemben nem tudnék ilyet kitalálni. :D Grat a mesternek is. :*

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 10. 15:08

Egy kis fantázia kell a történetíráshoz, különben az egész egy brutális GTA koppintás lenne :)
Gondolj bele, ha másból sem állna a történetem, csak abból, hogy egy-két ember elintéz ötven-ötven másikat :D Mi lenne akkor a történetből?
És Dave -nek nagyon köszönöm a segítséget, remek munkát végzett :)
Hessa, felismered az összes szigetet, hogy melyik GTA -ból van? :P

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 01. 10. 15:10

NoxiusEnterprise írta:Egy kis fantázia kell a történetíráshoz, különben az egész egy brutális GTA koppintás lenne :)
Gondolj bele, ha másból sem állna a történetem, csak abból, hogy egy-két ember elintéz ötven-ötven másikat :D Mi lenne akkor a történetből?
Szívesen!

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 10. 15:16

NoxiusEnterprise írta:Egy kis fantázia kell a történetíráshoz, különben az egész egy brutális GTA koppintás lenne :)
Ezt vegyem célzásnak? XD XD XD
Persze, felismertem az összeset. Kellemes volt nézegetni a képet és törni a fejem,mikor jártam én ott. XD

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 10. 15:19

Hessa: Nem kell célzásnak venni :D De azért te is csináltathatnál magadnak egy saját várost :P Dave biztosan segítene :)

Davekoma
Epsilonista

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 01. 10. 15:25

NoxiusEnterprise írta:Hessa: Nem kell célzásnak venni :D De azért te is csináltathatnál magadnak egy saját várost :P Dave biztosan segítene :)
Belehalok.:)
Nem ám, bárkinek segítek, csak szólni kell, azért ne 100an szóljanak, hogy akkor most nekem csinálj egy kitalált várost, mert én se vagyok egy Superman! :D

Válasz küldése