Nehéz lenne megjósolni, mi lesz ennek a vége. Egyetlen bandaháborúnak sincs igazi győztese. Csatákat nyerhetnek, de a háborút soha. Az viszont biztos, hogy a két csapat fenekestül felforgatja az erőviszonyokat, amiből akármi kisülhet.NoxiusEnterprise írta:Hm... Furcsa
A Groove és a Ballas is keményen fog harcolni, de ahol ott van Claude és Mr. Klein, ott az előny is Vagy tévedek, és Bruno, Hugo meg Zeno a jobbak? Esetleg mind a két csapat beáll valamelyik bandába, és azt segítik győzelemre? Szerinted mi lesz?
Szívesen máskor is, öröm volt segíteni.NoxiusEnterprise írta:Holnap megírom a következő részt.
De egy előzetes információt is szeretnék adni mindenkinek:
A történetben nem is olyan sokára szerepet kap egy általam kitalált város, Rourbough City. Mivel ezt én találtam ki, nincsen térképe. illetve eddig nem volt. Dave barátunk segítségével azonban megalkottam a térképet (Pontosabban én mondtam, hogy hogyan kéne kinéznie, ő pedig megcsinálta.)! Köszönjük neki. Ezzel a térképpel egyszerűbb lesz tájékozódni majd a későbbi részek során.
Íme, itt a kész térkép, szerintem nagyon jó lett, remélem nektek is tetszik majd:
http://www.kephost.com/images4/2013/1/1 ... r3pxdu.jpg
Hihi, köszi, de ne nekem köszönd, ha Nox nem adja fel ezt a leckét nekem, akkor sose tudtam volna ilyen jól bármit is elkészíteni!Hessa írta:Hát mikor először megláttam, el kellett gondolkodnom rajta, melyikből ismerősek ezek a területek... Grata készítőnek, nem semmi munka!
Szívesen!NoxiusEnterprise írta:Egy kis fantázia kell a történetíráshoz, különben az egész egy brutális GTA koppintás lenne
Gondolj bele, ha másból sem állna a történetem, csak abból, hogy egy-két ember elintéz ötven-ötven másikat Mi lenne akkor a történetből?
És Dave -nek nagyon köszönöm a segítséget, remek munkát végzett
Hessa, felismered az összes szigetet, hogy melyik GTA -ból van?
Ezt vegyem célzásnak? XD XD XDNoxiusEnterprise írta:Egy kis fantázia kell a történetíráshoz, különben az egész egy brutális GTA koppintás lenne
Gondolj bele, ha másból sem állna a történetem, csak abból, hogy egy-két ember elintéz ötven-ötven másikat Mi lenne akkor a történetből?
És Dave -nek nagyon köszönöm a segítséget, remek munkát végzett
Hessa, felismered az összes szigetet, hogy melyik GTA -ból van?
Belehalok.NoxiusEnterprise írta:Hessa: Nem kell célzásnak venni De azért te is csináltathatnál magadnak egy saját várost Dave biztosan segítene