Kiscserko: Akkor félreértettelek, mert a fákat ebből a szempontból, amit te is írtál, abból én sem szeretem. Tényleg elég monotonok voltak a mászási animációk is. Remek alapötlet volt, és szerintem nem lett rossz, csak egy idő után tényleg idegesít a fák monoton elhelyezése meg ismétlődő textúrái. Ha a megmászható fákat vesszük, az egész erdőben minden mászható fa ugyanaz.
A páncélokkal nekem sohasem volt bajom azt leszámítva, hogy a combosabb darabokkal egy idő után már tényleg nagyon könnyű volt a harc és tényleg nevetséges volt, hogy Ezio hogy tud bennük úgy közlekedni, mintha semmi sem lenne rajta. Ja és amit én még nem bírtam bennük, az az, hogy amikor néhány nagyobb ugrás után eltörtek, és szaladgálni kellett velük a kovácshoz.
Na az tényleg szar volt bennük, de alapjáraton nem volt velük a fentebb említett dolgokat leszámítva nagyobb bajom.
A fáramászást lehet, hogy kiveszik a IV-ben, de nem tudom... őszintén nem is nagyon érdekel a IV. Az előzetes információk alapján inkább egy Spin Off-ot kapunk, mint egy teljes értékű, számozott részt. De ez a tengerészetes dolog ez már annyira nem AC-s szerintem. Mint mondtam, opcionális mellékküldetésekként imádtam/imádom őket a 3ban, de hogy a játék 80%a ebből álljon... nem, ez már nem AC, ez már egy Karibb-tenger kalózai.