Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2013. 07. 12. 21:17
Nincs semmi bajom. Azért írtam felkiáltójelet, mert felszólító módban írtam a mondatot. Az utolsó előtti kommentem= Mit gondolsz, veled vitáztam, vagy veled normálisan beszélgettem ebben a topicban tegnap?
Az, hogy kétszer is kiírtam, annak három oka van=
- AC topic, ezt az ember azért nézi, mert AC. Így ez OFF-nak számít.
- Cseszneki-re rászóltam, hogy GTAV-t ne itt, aztán realostew GTAV-t mondott. Ha neki nem írom ki, az nem gondolod, hogy furcsán jön ki? Ez egyértelműen diszkrimináció. Olyan, mint amikor egy gyerekre rászólsz, hogy ne ugráljon az ágyon, amíg egy másik gyerek mellette ugrálhat, anélkül, hogy megszólnák. Remélem érthetően magyaráztam.
- Igenis aggódom, hogy ne tudjak meg semmit, sajnálom, ha ez idegesít. Nem azért, mert akármi szpoilert kiírtatok volna. De ismerem az oldalt, és itt az OFF olyan mértékben gyorsan terjed, hogy ha valaki nem szól rá az emberekre, akkor az AC-széria topic hamarost átváltozhat Grand Theft Auto V Általános társalgóvá. És akkor már jöhetnek a szpoilerek is. Látod, én is hajlamos vagyok egy pillanat alatt szétOFF-olni egy témát, mondd meg, mégis ennek mi köze az AC-hez?
Nem tudom, megbántottalak-e valamivel, de ha igen, akkor sajnálom. Már érzem azt a feszültséget, amiről korábban írtál.
Cseszneki= Ha akarod... Szerk.: Ja, és ahogy látom nem fogadtad meg a tanácsom, és megint nem gondolkozol. Na, mindegy.
Szerk2= Az egészet azokon a mondatokon kívül, ahova odaírtam, hogy "Cseszneki=", azokat dani.szentgalinak küldöm, csak azért, hogy ne legyen belőle félreértés, hogy most mit kinek írtam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Kiscserko 2013. 07. 12. 21:24-kor.