Tényleg abba akarom már hagyni ezt a vitát, de ez a te részedről már gyerekesség. Nem értem, miért nem tudsz megelégedni azzal, hogy neked lett igazad és abbahagynád ezt a túlzott önelégültséget. Elhiszem, hogy örülsz neki, hogy te vagy itt a nagy géniusz mi meg a sok hülye gyerek, akik nem értenek a játékokhoz, de jó lenne, ha ennyire nem vernéd rá a micsodádat erre a dologra. Beismertem, hogy tévedtem és neked lett igazad. Most már szerintem hagyd ezt a diadalommenetet és térjünk rá a lényegre, vagyis magára a játékra. Nem kell mindenhová kiírni, hogy RDR KETTŐ, mert látjuk mi is, mi is olvassuk a híreket.

De nem érdekel, ha ez neked jól esik, akkor csináld, csak remélem időben észreveszed, hogy saját magadat égeted ezzel az óvodás viselkedéssel. Mindenkitől kapsz egy virtuális vállveregetést azért, mert ilyen okos és ügyes vagy, de ennyi legyen már elég.
Rákanyarodva a topichoz: Nagyon tetszett a trailer, rendkívül hangulatos volt. Rögtön lenne is egy kérdésem magával a trailerrel kapcsolatban, mégpedig az, hogy részletes elemzést kb. mikorra kapunk?

A héten már meglesz, vagy átcsúszik jövő hétre?