Ez csak spekuláció. A GTASeriesVideos jó videókat csinál és nem egyszer fordult elő, hogy a spekulációikkal már közel jártak a valósághoz, de a Rockstar hivatalos bejelentéséig nem érdemes semmit sem készpénznek venni. Persze bőven benne van, hogy hasonlítani fog ahhoz, amit a videóban mutogatnak, de mivel ez még nem a hivatalos térkép, így nem lehet biztosan rámondani, hogy igen, ez itt az RDR2 térképe.
Igen, valóban ez volt az! Bár nekem úgy rémlik, mintha ennél is jobban hasonlított volna a végleges térképre, de akkor ezek szerint rosszul emlékeztem. Mindegy, a lényeg, hogy azért ez a térkép többé-kevésbé hasonlít a GTAV végleges térképéhez, így érdemes figyelni, hogy ugyanez a megosztó közzétesz-e majd a közeljövőben valami hasonló térképspekulációt az RDR2-ről, mert ha igen, akkor az valószínűleg közel áll majd a valódi, végleges térképhez.Rockstar69 írta:Ez volt az: http://gtaplace.hu/hir/1463/igy-nezhet- ... -v-terkepe
Ez a mondtad mennyire fájdalmas mégis mennyire igaz.Luszie írta:Neked most ne ez legyen a legnagyobb bajod.
Nem jellemző a csúsztatás? GTA IV, GTA V, Max Payne 3? Meg szerintem az RDR is meg az L.A. Noire.dani.szentgali írta:Köszi a válaszokat! Hát jó volna, ha rövidesen kiderülne, hogy most biztosan megjelenik-e ősszel a játék vagy biztosan nem, mert azért a folytonos csúsztatás nem volt jellemző a R*-ra. GTAV-nél a generációváltás miatt még csak-csak megértettem, hogy elcsúsztak, mert közben rájöttek, hogy a PS4-re meg X1-re is ki kéne adniuk a felturbózott verzióját a játéknak, de ebben az esetben semmi sem indokolja a csúsztatást (még egy PC-s fejlesztés sem, mivel sajnos PC-re valószínű, hogy nem jön a játék, de bár ne így lenne). Úgyhogy kurvára ajánlom a R*-nak, hogy kapják össze magukat és adják ki az ígéretükhez híven ősszel a játékot, mert pipa leszek, ha most nyáron előrendelem a játékot és kiderül, hogy majd valamikor 2018-ban játszhatok vele leghamarabb jó esetben.
Viszont arra én is számítok, hogy hamarosan kapunk valamiféle hírt. Jó lenne, ha tényleg még a tavasz folyamán befutna pár kép meg egy újabb trailer. Nem akarok naiv lenni, mert a GTAV után fel vagyok készülve a valószínű halasztásra, de én azért még reménykedek abban, hogy ha hamarosan jön valami trailer vagy bármilyen infó, akkor még lesz esély az őszi megjelenésre.