Én se bírom, de nem akarok várni 22:00ig!dani.szentgali írta:Még három óra!Már alig birok várni
Pontosan!Rockstar69 írta:És mit fogsz csinálni? Feltöröd a GameInformer honlapját?
Úgy tudom hogy nem, 18kor a borítót fedik fel.DereX írta:18kor csak az angol nyelvi jelenik meg nem?:D Azért kell 22ig várni gondolom, hogy legyen magyarul is, de én ebben nem vagyok már jól informált
Ki nem találnám,hogy vajon mi lesz a borítón!Kisdave írta:Úgy tudom hogy nem, 18kor a borítót fedik fel.DereX írta:18kor csak az angol nyelvi jelenik meg nem?:D Azért kell 22ig várni gondolom, hogy legyen magyarul is, de én ebben nem vagyok már jól informált
Remélem azért kapunk mellé némi szöveget is.Kisdave írta:Úgy tudom hogy nem, 18kor a borítót fedik fel.DereX írta:18kor csak az angol nyelvi jelenik meg nem?:D Azért kell 22ig várni gondolom, hogy legyen magyarul is, de én ebben nem vagyok már jól informált
szerintem a főhős fog rajta háttal állni,vagy a főhős cipője lesz rajtadani.szentgali írta:Ki nem találnám,hogy vajon mi lesz a borítón!Kisdave írta:Úgy tudom hogy nem, 18kor a borítót fedik fel.DereX írta:18kor csak az angol nyelvi jelenik meg nem?:D Azért kell 22ig várni gondolom, hogy legyen magyarul is, de én ebben nem vagyok már jól informált