Itt tényekről van szó, amit Dan Houser elmondott. Amin már semmi nem változtat. Nem feltételezett játékmenetről. Úgy hogy kár-kár!arni20 írta:felesleges károgni előre amikor még nincs tapasztalat a játékról
Itt tényekről van szó, amit Dan Houser elmondott. Amin már semmi nem változtat. Nem feltételezett játékmenetről. Úgy hogy kár-kár!arni20 írta:felesleges károgni előre amikor még nincs tapasztalat a játékról
ez nyilvánvaló, de még nem tudhatod mennyire fog tetszeni vagy nemtetszeni ÉLESBEN...Gaby86 írta:Itt tényekről van szó, amit Dan Houser elmondott. Amin már semmi nem változtat. Nem feltételezett játékmenetről. Úgy hogy kár-kár!arni20 írta:felesleges károgni előre amikor még nincs tapasztalat a játékról
Biztos tetszeni fog! Alig várom, hogy játszhassak vele. Lássam hova fejlődött a AI, bicikli, környezet, stb.arni20 írta:ez nyilvánvaló, de még nem tudhatod mennyire fog tetszeni vagy nemtetszeni ÉLESBEN...Gaby86 írta:Itt tényekről van szó, amit Dan Houser elmondott. Amin már semmi nem változtat. Nem feltételezett játékmenetről. Úgy hogy kár-kár!arni20 írta:felesleges károgni előre amikor még nincs tapasztalat a játékról
Amúgy kíváncsi vagyok hányan mondták vissza az előrendelést és inkább várnak valami gameplayre.Nextgen2012 írta:Hát ezen már nincs mit szépíteni ez tényleg egy ne gondolkozz úgy is zombi vagy, csak nyomkodd a gombot a 3 karakter között és nézd a filmet.
Tudom, hogy nem jelent semmit de én inkább visszamondtam az előrendelésem.
Nekem is van olyan érzésem, hogy ez a rész már nem a régi fan-oknak készül.Nextgen2012 írta:Szerintem sokan, már mint aki 20 év felett van. főleg azok.
Lesz hamarosan szavazás modul a főoldalon, ahol ilyenekről várjuk majd a véleményeteketGaby86 írta:A szerkesztőktől kérdezném, hogy a témában nem e indítanának egy szavazást. Mint: Tetszik-e az újítás, hogy a GTA V-ben több karakteres irányítás és küldetések alatt zenei aláfestés lesz? Vagy valami ilyesmi. Csak úgy kíváncsiságból.