Igen valahogy igy,egeszen elkepeszto szituk lesznek.bodom26 írta:Ez a karakter váltogatás úgy lesz, hogy mondjuk Michaelt otthagyom a teniszpálya mellett, és azután egy óra múlva visszaváltok rá, lehet már a kocsijában találom a piros lámpánál?
akkor neked felesleges volt xboxra meg ps-re költeni, maradtál volna a nintendónál meg a máriónál ilyen erővel...... húszonévesen nem gondolsz arra hogy már soha nem lesz olyan élvezetes/lekötő egy játék sem mint tízenéves fejjel....? mert én már így közel a 20as évemhez is úgy gondolom, hogy egyáltalán nem kötnek le úgy a játékok mint 10-15 évesen. de nem feltétlen gondolom azt hogy ez a játékfejlesztők hibája..hanem természetes dolog ez az egész, ami a korral járNextgen2012 írta:Bocsánat mindenkitől az OFF-ért de nekem van xbox-om, xbox 360 és ps3-om is, de azt látom, hogy nem arra mennek a játékok, hogy gondolkozz, lekössön agyilag, csak a látványra és az elkápráztatásra.
Én szívből remélem, hogy a GTA nem mocskolódik be teljesen ezzel a dologgal. Pedig sajnos egyre több az ilyen féle botrányos folytatás. Itt a már említett Resident 6, az új Metal Gear....
Én ano rettenetesen sokat toltam a GTA 3-al, Vice City-vel és a San andreas-al. 29 éves fejjel esküszöm sírni tudnék! Ez olyan mint amikor egy gyereknek elveszik a kedvenc már rongyosra nyűt figuráját és helyette kap egy teljesen mást újat. Nem kell neki mert ő a régit akarja ami annyira a szívéhez nőtt.
Hova lettél régi hangulat, hova lettetek jó játékok...
Hát több mint valószínű, hogy így lesz, legalábbis a cikkben leírtak alapján erre lehet következtetni. Mikor egyik szereplőről átváltasz egy másikra, akkor nem tudhatod, hogy éppen hol van és mit csinál, éppen ezért érdekes vagy vicces szitukba is kerülhetsz. Majd kiderül, hogy ez pontosabban mit takar.bodom26 írta:Ez a karakter váltogatás úgy lesz, hogy mondjuk Michaelt otthagyom a teniszpálya mellett, és azután egy óra múlva visszaváltok rá, lehet már a kocsijában találom a piros lámpánál?
Vagyis, meg is látogathatom a másik karakterem? Mert ha igen, az nagyon k**va nagyon lenne.HDReady írta:Igen valahogy igy,egeszen elkepeszto szituk lesznek.bodom26 írta:Ez a karakter váltogatás úgy lesz, hogy mondjuk Michaelt otthagyom a teniszpálya mellett, és azután egy óra múlva visszaváltok rá, lehet már a kocsijában találom a piros lámpánál?
Egyetértek veled,egy kicsit én is többet vártam a 18 oldaltól,de elégedett vagyok ennyivel is,így legalább most már el tudtam dönteni végre,hogy kell-e ez a játék nekem,vagy sem,és a válaszom az,hogy még mindig gondolkodnom kell.Az idő majd minden titkot felfed,köztük azt is,hogy jó volt-e a R*eléggé kiszámítható lépése,a változás.Nos csak annyit tudok mondani,hogy örülök is meg nem is,de majd meglátjuk.totyak írta:Igazából a 18 oldalból csak az derült ki, hogy 3 főszereplő lesz, lehet búvárkodni, bazi nagy lesz a terület és az alkotóknak nagyon tetszik, amit csináltak. Őszintén szólva többet vártam a cikktől, de sebaj.
Ez a 3 szereplő téma nekem elsőre nem nagyon jön be. Pont ettől tartottam, hogy mi válthatunk szinte bármikor, ha nincs küldetés. Ha a játék önmagától váltana adott pontokon, amikor a játékmenet megköveteli, arra még azt mondom, hogy oké, de így. Mindenesetre nem mondom egyértelműen, hogy nem lesz jó, előbb látnom kell, meg így is-úgy is meg fogom venni a gyűjteménybe, de valahogy egyelőre nem érzem azt a tipikus GTA életérzést.
Majd, ha lesz gameplay videó a játékból, meg fogjuk látni, hogy érdemes-e a bizalomra. Semmiképpen nem ezt vártam. Egy főszereplő teljes karrierje nekem bőven elég lett volna, mint eddig is. Az is kasszasiker lett volna.
Köszönöm!wantoo írta:Lesz hamarosan szavazás modul a főoldalon, ahol ilyenekről várjuk majd a véleményeteketGaby86 írta:A szerkesztőktől kérdezném, hogy a témában nem e indítanának egy szavazást. Mint: Tetszik-e az újítás, hogy a GTA V-ben több karakteres irányítás és küldetések alatt zenei aláfestés lesz? Vagy valami ilyesmi. Csak úgy kíváncsiságból.