mátéka írta:A telefonnal készített képeket sajnos sehova sem lehet menteni, így pár küldetésen kívül konkrétan semmi haszna nincs.
Köszi a gyors választ...napok óta keresgetem a neten a választ erre, de ezekszerint ezért nincs rá "válasz".
A játék amúgy miért nem akarja az 1080p-t magától, csak ha "ráerőltetem"? (PS menüben a beállításoknál csak az 1080p-t hagyom bepipálva) (tudom a cucc valójában még a 720p-t sem éri el, de a dobozán ott virít többek közt az 1080p is)
Amúgy elvarázsol a játék...iszonyatosan szerttem a régi részeket is, a VC-nek megvolt a varázsa, ahogyan a GTA3-nak is, a SA meg egyenesen fergeteges a maga szabadságával és sokszínűségével. Féltem picit a GTA4-től, hogy kissé zavaró lesz a "visszaesés" a SA-hoz képest, repülni sem lehet, nincs vidék, (ezáltal nem offroad-ozhatok) és kevesebb lett a használható járművek lajstroma. De nem...nem lett rossz...nagyon is jó...szép és él...most vettem PS3-at, és vele a GTA4-különkiadását (GTA4+a 2 DLC egy BD-n) és nagyon jó...ugyanaz az élvezet mint eddig, megspékelve a szép grafikával és a szuper fizikával. A kontrolleres irányítás egy napig zavart, először bevallom bosszankodtam is, de mostmár imádom...főleg hogy nincs vezeték, így kényelmesen nyomhatom bárhonnan.
A SA-t is nyúzom a mai napig (megjelenésének napjától), úgy egy éve nekiültem és kiütöttem 100%-ra, uh. aszem ezekkel is elleszek jódarabig...olvasgattam mik vannak itt a 100%-hoz...fain...bár a galabokkal aszem elleszek egy pár hétig...xD
Egy kérdés a végére...a reptérre be lehet majd jutni valaha úgy, hogy ne akarjanak azonnal levadászni a zsaruk???