Viszont ez a kevés info már bőven elég, hogy tudjam ez nem az én játékom lesz. Jöhet itt már bármilyen hír, de az én véleményemen nem fog változtatni. A híreket még követni fogom, mert minden játék hírt elolvasokLuszie írta:Nagyon negatív vagy. Minden kommented arról szól hogy szar lett az V. Igen, nem egy főszereplővel kell majd menni.. ez így van. Ezen nem tudunk már változtatni, de hát még ki sem jött a játék! Attól, hogy tudsz róluk néhány sort, igazából túl sok mindent még nem lehet tudni a főhősökről. Így szerintem alapozatlan is ezt mondani.
Nyílvánvaló, hogy igen. Metró nemhiszem, hogy lesz, de vasút mindenképp. Lehet, hogy még a végén a metrót is megoldják..Skyfall írta:Szerintetek lesz a játékban vasút hálózat, vagy metró?
Játszani azért fogok vele, de megvenni már biztosan nem fogomLuszie írta:Cseszneki: Te tudod, de nem árt kivárni a végét én azt mondom!
Ha jól emlékszek vonat volt az első előzetesbenSkyfall írta:Szerintetek lesz a játékban vasút hálózat, vagy metró?
Hát ha tényleg megcsinálják azt amit mondtál akkor szenté fogom avatni a játékot az biztos. De visszagondolva biztos hogy olyan lesz, mert leírták az informerben hogyha szemünk láttára kirabolnak valakit azt megakadályozhatjuk. Én biztos eljátszom egy párszor a gettókban, hogy egy igazság osztó vagyok és beverem az összesnek a koponyáját.bodom26 írta:brenor: Ha már említetted a gettókat vagy ilyen veszélyes helyeket, rohadt jó lesz, hogy nyitott szemmel kell majd járkálni az ilyen környékeken, mert gyanus alakok lakják és ezek előszeretettel fognak belénk kötni. Csudajó lesz!
Lesznek. Az interjúbean erről nyilatkozik is AAron Garbut:brenor írta: gettók is hasonló hangulatúak lesznek, lehetséges az is, hogy berakják grove streetet, de gondolom bandák nélkül.
És igen, igazad van, az V sokkal sokoldalúbb, komplexebb és káprázatosabb lesz. Csak itt a bandák kisebb szerepet kapnak majd mint az SA-ban.A San Andreas esetében a fő szempont a bandázás kialakítása volt. Ezúttal pedig Los Angeles teljes kortárs művészetét, környékeit igyekeztük megragadni, megvalósítani. Azt a sokszínűséget, ami életet visz ebbe a városba és a környező területekre.
Biztos nagyobb szerepük lesz, mint a IV-ben. Gyakorlatilag ott mennyi szerepük volt? Volt Dwayne, Playbox-X.. azok civakodtak, voltak a kubaiak, de pl velük se volt sok dolgunk.. Kb. semmi jelentőségük nem volt, csak benne voltak a játékba. Azért ez mégiscsak "gettósabb" hely így a színes bőrűeknek és alapból a bandáknak is nagyobb befolyása lesz.Cseszneki írta:Néger bandák is lesznek, csak szerintem olyan kis szerepük lesz, mint a IVben volt
Vagy mikor kiakarnak majd rabolni szarkeverő amatőrök, ...hú, de nagy hiba lesz tőlük!brenor írta:Hát ha tényleg megcsinálják azt amit mondtál akkor szenté fogom avatni a játékot az biztos. De visszagondolva biztos hogy olyan lesz, mert leírták az informerben hogyha szemünk láttára kirabolnak valakit azt megakadályozhatjuk. Én biztos eljátszom egy párszor a gettókban, hogy egy igazság osztó vagyok és beverem az összesnek a koponyáját.bodom26 írta:brenor: Ha már említetted a gettókat vagy ilyen veszélyes helyeket, rohadt jó lesz, hogy nyitott szemmel kell majd járkálni az ilyen környékeken, mert gyanus alakok lakják és ezek előszeretettel fognak belénk kötni. Csudajó lesz!