De tudjuk, és nem lesz muszáj. Azt írják, hogy vannak olyan küldetések amiket csak bizonyos karakterekkel lehet majd elvégezni, a játék felajánlja a váltást, de nem kötelező elfogadni azt.Kiscserko írta:mellesleg nem tudjuk, hogy muszáj lesz-e váltani egyszer-egyszer a történet alatt.
Nem az a GTA érzés, hogy egy emberrel járkálsz a városban, hanem, hogy ember szemszögéből látod a várost és a sztorit. Tehát, mint a valóságban. Az meg hiába van, hogy azzal az emberrel mászkálok akit választok, mert a küldetések miatt úgyis váltani kell majd, hogy menjen tovább a sztori. Az a szöveg, hogy ezzel mennyivel szabadabb lesz a játékmenet, meg csak reklámduma, egy átbaszás.Kiscserko írta:Amúgy biztos lesz Gta életérzés, azaz, hogy egy emberrel szabadon járkálsz a városban, hiszen a történeren kívül több ezer órát is 1 emberrel lehetsz, mellesleg nem tudjuk, hogy muszáj lesz-e váltani egyszer-egyszer a történet alatt. Meg ez a Michael,az eddigiek alapján vicces csávó lesz, az ő kis családjával együtt.
Értsétek már meg! Nem lesz kötelező a váltás! Felajánlja majd a játék a váltást, DE NEM KELL ELFOGADNI! Vannak bizonyos küldetések amik csak bizonyos emberrel érhetőek majd el, ezért kínálja fel a játék a váltási lehetőséget, de mint már mondtam nem kötelező élni vele.Cseszneki írta:. Az meg hiába van, hogy azzal az emberrel mászkálok akit választok, mert a küldetések miatt úgyis váltani kell majd, hogy menjen tovább a sztori.
Ezen a 3 szereplős dolgon, meg annyira látszik, hogy kifogytak az ötletekből és nem tudtak már kitalálni egy jó főszereplőt, mint Niko vagy John. Ezért meg kitalálták, hogy lesz 3 gyengébb főszereplő
Ez csak a reklámszöveg. Úgyis az lesz, hogy az egyik karakterrel eljutsz egy pontig és már neki nem jönnek a küldetések és akkor váltani kell egy másikraLuszie írta:Értsétek már meg! Nem lesz kötelező a váltás! Felajánlja majd a játék a váltást, DE NEM KELL ELFOGADNI! Vannak bizonyos küldetések amik csak bizonyos emberrel érhetőek majd el, ezért kínálja fel a játék a váltási lehetőséget, de mint már mondtam nem kötelező élni vele. Plusz ha megakarod 100%ra csinálni(én ezt terveztem) akkor már eleve végig kell csinálnod mindent a 3mal
John Marston az RDRbőlLuszie írta:A John az ki?
Rosszul emlékszel, mert ezt Hossan mondta Nikonak mikor megérkeznek LCbe. Amúgy a tied is nagyon jó, az is benne van a kedvenc szövegeim között a IVbőlLuszie írta:Off: Cseszneki, tetszik az aláírásod. Szerettem Roman-t, mert néha voltak neki ilyen aranyköpései. Ezt a mondatát pl nagyon megjegyeztem.
http://gtaplace.hu/hir/1317/gta-v:-game ... efoglalasabencedome18 írta:A legujjabb képeket hol lehet megnézni?
A GTA V-öt Magyarországon a CNG Hungary kft. forgalmazza, nem a PlayON.Cseszneki írta:Sohasem lehet tudni. A Ubisoft se adta ki eddig a játékait magyarul és az AC3 mégis lefordítva jött ki, mert a PlayOn forgalmazó megegyezett velük és így megtudták csinálni magyarra. Szerintem ők ezután a GTAnál is megpróbálják, majd eztLuszie írta:És magyarosítás biztos nem érkezik, hiszen a R* nem gondol a mi kis piciny országunkra. Max a kedves fanok, akik készítenek magyarosítást hozzá, de azokban tényleg sok hiba van. Meg nekem néhány nem is tetszik. Pl. a GTA III-ban vannak olyan fordítások, hogy (ezt most én találom ki, de kb ehhez hasonlók) "vonszold már be a picsádat az autóba!" És hasonlók. Értem én, hogy ez a GTA, de én mégse egy bűnöző vagyok, hanem egy játékos. Aztán ezt kell olvasnom? Vannak elég igénytelen fordítások, de ha nem tudsz angolul, akkor még ez is jobb, mint ha nem értenél belőle semmit.