hát ja..ahhoz már olyan profi gép kéne hogy fú....a konzolt én pedig már csak azért is jobban bírom mert szerintem a célzás sokkal könnyebb (én nekem gépre megvolt a San Andreas de egérrel nagyon utáltam a célzást)....meg én sose bírtam a WASD billentyűkkel vezetni a járműveket....xboxon és ps-en szerintem ez is jobb....de hát kinek mi az ízlése...
Én nem azért, csak egy kis joy-t sokkal jobb fogdosni mint egy billentyűzetet nyomkodni, sokkal jobban kézre esik. Én a WASD-vel is tudtam menni, és szeretem a PC-s célzást is, csak hát a gépigény...
Az az érdekes egyébként, hogy az automatikus célzás nem valami sokkal könnyíti meg a játékot. Szerintem. De azért vannak kivételek: Pl olyan mondjuk van hogy lelőttem olyan embert az automatikus célzással, aki egy nagy bozót mögött volt, és nem is láttam de a gép érzékelte
Szóval vannak benne ilyen "csalások" de jó ez így. Ha nem így lenne akkor meg nagyon nehéz lenne. Lehetne tötymörögni rajta mire lelövünk egy embert.
Erről jut eszembe, remélem az V-ben is lesznek legalább akkora tűzpárbajok mint a IV-ben voltak, pl valami "Hostile negotation" -féle.. szeretem/szerettem írtani a népet, meg kíváncsi vagyok miket újítanak ezzel kapcsolatban.