Eszméletlen jó lett ez a trailer is, sokkalta tartalmasabb és látványosabb volt, mint az elődje, néha csak ámultam bámultam. Remélem a játékban is hasonlóan fogják kivitelezni a forgalmat, nagyon hangulatos volt a sok kamion, teherautó és persze a buszok is. Szereplőkről viszont biztos jó lesz ez a 3 karakteresdi, de Michael nekem sokkal öregebbnek tűnt, mint az artworkon az egyik képkockánál hirtelen nem is tudtam, hogy ő az, de szerintem elég humoros lesz vele játszani leginkább a családja miatt, és nem csodálkoznék azon, ha az alapötletet a Sopranos ihlette volna.
Trevor, hát több, mint őrült még ilyen őrült karaktert még se gta-ban se filmekben nem láttam még, de nem is csoda, mert a R* elmondása szerint csak a fejükből pattant ki a karakter és biztos vagyok benne, hogy akkor jó is lesz az a szereplő. Hát a Franklin-röl viszont nem tudtam meg sok mindent csak annyit, hogy egy hivatásos autótolvaj, gondolom a harmadik trailerben többet fogunk megtudni róla. Az viszont biztos, hogy először Michael-el viszem végig.