Stan98 írta:jól van én csak megkérdeztem és én se hittem el (le is írtam....) arról meg nem tehetek hogy nem kaptam ps3-at xdd szerintem 13.000 Ft-okat nem ér meg 1 játék és a szüleim is ezért vettek ps2-t csak hát arra már nincs semmi játék...de ha ps3-at egyszer vennék azt valószínűleg csak a GTA V miatt mert az megérne nekem annyit de a többi játék nem....de ha nem lesz ps3-am ott az unokatesóm xbox-a amin simán lehet nyomatni ezt kib*szott játékot
Vegyél PC -t, arra minden fontos játék kijön. Előbb vagy utóbb, de kijön.
Bár kétlem, hogy van olyan háztartás, ahol van XBox vagy PS, de nincs PC
Na de nem erről akartam beszélni. Tudom, hogy van egy külön erre a célra létrehozott téma, de inkább itt írom:
Nektek hogyan befolyásolta a véleményeteket az egyes főszereplőkről az új trailer? Pozitívan vagy negatívan?
Nálam ez a helyzet:
Franklin: Kissé egyszerű, CJ mintájú embernek gondoltam, és lényegében a véleményem nem is változott róla sokat, de kissé pozitívan látom. Egy ambiciózus, fiatal gengsztert látok benne. És sok lehetőséget.
Michael: Nos, ő az egyetlen, aki nem változott semmit. Talán egy kicsit negatívabban tudok hozzáállni. Nálam a kinézet is számít valamennyirer, és az arca szerintem túl nagy. És persze öregebbnek is látszik, de engem ez nem zavar. Viszonylag normális embernek látom ennyiből.
Trevor: Trevor az abszolút nulláról ment föl az első helyi holtversenybe. Először is nem úgy őrült, mint egy totálisan bomlott agyú ember, hanem csak vad. Másrészt egyenlőre nincsenek olyan vonásai, amik ne illenének egy GTA főszereplőjéhez (míg Michael és Franklin rendelkezik ilyenekkel).
Magyarul jó karakternek látszik
Szerintetek?