Sajnos van 30000. Azt irták róla, hogy 99 euro, de egy szerb oldalon, ahol néztem, ott 13000dinár volt, ami kb olyan 39000 forintnak felel meg, a játék meg kb. 6000 forint volt
Hja a GTA V mondjuk biztos jobb lesz, de az mire kijön, addig még van idő, és a pletykák szerint xbox 360-ra is jön
Tekintettel arra, hogy nintento-ra adták ki, így már akkora nagy durranás nem lehet ,de nintendo játékok körében tuti hogy tarolt Én személy szerint nem játszottam vele, mert nincs nintendo-m.
Én nekem nagyon tetszett, de nem élveztem sokáig, egyszer bírtam végigvinni a storyt, aztán a DS-nek annyi. Ezért ne vegyél használtan ilyen gépet, egy évig bírta
Nekem személy szerint ez az egyik kedvenc GTA részem, nagyon megéri beruházni rá, mivel elég egyedi a GTA sorozatban, ami nagyon tetszik nekem benne, hogy a szereplőknek nincs hangja ez valami különleges érzést adott nekem a játékban.
Egyébként nintendo-ra egyenesen bukás volt kiadni ezt a játékot,mive a DS más célközönséget célozza meg,tehát gyerekeket és nem 15+ feletti játékosokat
Hát,még rosszab hírrel jöttem mert tudtam,csak ki a franc tartja be szerinted? aki 15 éves már a GTA-kat nyomja meg a nintendon a super mariót ennyi kész siza.
Robbanto1 írta:Hát,még rosszab hírrel jöttem mert tudtam,csak ki a franc tartja be szerinted? aki 15 éves már a GTA-kat nyomja meg a nintendon a super mariót ennyi kész siza.
Csakhogy a Nintendo nem ebből indul ki. Elvekről beszélünk.