Akik fegyverrel jönnek, veszélyesek, egy pillanat alatt lerövidítik az életvonalat a tenyeredről. Ezért én is azt a tippet mondanám amit Luszie írt. Az első dolgod az legyen, hogy a késére pályázz. Persze nem annyira könnyű, de ha ráérzel arra a pillanatra amikor bisztos sikerül elszedni a kést, utánna már sima ügy. Bármikor csont nélkül sikerülni fog.asd14asd írta:Azt vágom, hogy feltölti minden menet után, de akkor inkább úgy mondom, hogy úgy jutottam el az ötödik menetig, hogy nem fogyott életem..
Ezt mondtam én is, de inkább szenved a fegyver elvételével. Tiprodjon csak, ha akar, aztán egyszer csak megpróbálja ezt a módszert és megnyeri!Visali írta:Nem kell agyonbonyolítani. Az a titka, hogy csak rúgni kell.
Mert szerinted abba a technikába mi a nehéz? Próbál ki! Egyáltalán nem bonyolult, hiába tűnik annak.. 2 gombnyomás és minden menetet megnyersz majd.Rockstar69 írta:Ezt mondtam én is, de inkább szenved a fegyver elvételével. Tiprodjon csak, ha akar, aztán egyszer csak megpróbálja ezt a módszert és megnyeri!Visali írta:Nem kell agyonbonyolítani. Az a titka, hogy csak rúgni kell.
Na gratula! Mondtam én, hogy összejön.asd14asd írta:Végül is Luszie technikájával sikerült megcsinálni. Köszi a segítségeteket!
kösz az sos-t már sokkal jobban dancelokLuszie írta:Ps3-on úgy van, hogy a bal analóg kart próbálod ritmusra mozgatni tetszőleges irányba, és mikor ott a hangszórónál a jobb alsó sarokban írja hogy "Hold" akkor abban az irányban tartod. Ha jól csinálod, akkor bevesznek a csoportos táncba, és akkor meg kört, négyzetet, stb.. kell nyomkodni. Mikor mit. De az sokkal egyszerűbb szerintem mint elérni a hibátlan táncot.9oli2010 írta:valaki nemtudja hogy kell táncolni meg csoportosan táncolni?
Ha azt is jól csinálod, akkor már kapod is a trophy-t
Szerk: Természetesen ezeket a gombokat PS-n kell nyomni
Direkt kérdezel ilyen hülyeségeket?lackoka írta:Mennyibe kerülhet?
Árgép.hu --> GTA IV EFLC. Külön nem tudod meg venni a játékot csak egy pakkban. De úgy is feleslegesen koptatom a billentyűzetem, mivel csak azért kérdezel ilyen hülyeségeket, hogy növeld a hsz-eid számát. A minőség számít nem a mennyiség!!!lackoka írta:Mennyibe kerülhet?
576 elég drága hely.Kisdave írta:Direkt kérdezel ilyen hülyeségeket?lackoka írta:Mennyibe kerülhet?
Nézd meg, mondok egy példát: 576