Hozzászólás
Szerző: bodom26 » 2012. 11. 19. 20:22
Még szeretnék mondani valamit ebben a témában, csak az a baj, érzem sehogy sem fogok jól kijönni belőle. Mert hiába mondom azt, hogy legyenek lovak, tudom, a válasz az lesz, hogy nem kell ide egy elbaszott farmszimulátor. Ha meg azt, hogy csak amolyan időtőltésnek, díszelemnek legyenek, akkor meg azt a választ kapom, hogy minek, semmi értelme, ha úgy sincs küldetéshez kötve. Erről ennyit.
A másik. Soha nem mondtam azt, hogy a városban legyenek. Tisztában vagyok vele, hogy ott nincsenek lovak. De a várostól kilométerekre, egy farmon viszont nem ritka, hogy akad egy néhány. Szerintem jobban is mutatna egy pár állat a tanyán, elvégre egy tanyán nem csak traktor meg egyéb gépek vannak. Nem tudom miért zavar bárkit is, hogy ott van 2-3 patás.
Vagy olyan nagy a vállatok, hogy mindenképpen útban lennének? De mégis, lovak meg disznók, inkább illenek oda, mint egy halom ütőfegyver.
És végül. Alapvetően nem az volt a problémám, hogy nektek nem tetszik az ábrándképem, hanem az, hogy azt mondtátok, hülyeség. Mindenkinek más tetszik, ezért a vélemények különbözhetnek. Nem vagyok egy galamblelkű ember, de nem esik jól, ha lehülyézik a gondolatomat. Mert, a nekem rohadtúl nem tetszik vélemény az egy vélemény. De a, ez hülyeség, az a gondolatmenetem leminősítése. Én nem mondtam még senkinek ilyet az bisztos. Csak ennyit akartam.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bodom26 2012. 11. 19. 22:13-kor.