Mindhárom megvolt, Ps3 még van. A kedvencem azt nem tudom... Talán a Ps2, mert abban az időben volt egy csomó offline multiplayeres, és split-screenes játék, és tudtam a testvéremmel és a haverokkal nyomulni. Ma már több cégtől is olvastam, hogy szerintük már nincs kereset az offline multira
Egy játékon láttam, hogy van benne split-screen, rögtön meg is vettem, és nem bántam meg(Ps3-asról beszélek), amúgy meg eszembe nem jutott volna megvenni. Szóval szerintem nem én vagyok az egyetlen, akitől lenne kereslet az offline co-opra.
Kedvenc játékaim a Ps1-re a Spyro 2, tudom, picit gyerekes játék, úgy mint a Ps2-es kedvencem, a RoadTrip Adventure, de ezekben pont az volt a lényeg, hogy nem arra mentek, hogy űberkirály legyen a graf és a történet, hanem jó volt a játékmenet, és mindkettő ügyességi is. Meg szerintem kellene egy-két nyugis játék a sok Gta mellett, ezért szerettem őket. Amúgy tényleg nagyon gyerekesek, a RoadTripben a kocsik a lámpáikkal beszélnek, de attól még jó hangulatot, zenéket, és egy rohadtnagy térképet adott, abban az időben, de talán még ma is hatalmasnak számít a területe. Ps3-ra is vettem volna nyugtató jellegű játékokat, de a mai gyerek, meg ügyességi játékok is csak arra mennek, hogy jó legyen a graf, azt a játék ratyi, de a mai fiatal(itt a 5-12-ig értem, szóval a tényleg fiatal) már ezt is megveszi, mert ez a generáció már a grafikában találja a jó játékot, nem a tartalomban. Meg már a nyugis játékok kora is elmúlt. Példának venném itt az előbb említett Ps1-es Spyrot, ami a Ps2 kijövetelére "felnőtt", és abból áll a játék, hogy a korában gyönyörű grafikával különféle kombókkal kell írtani a szörnyeket egy sötét helyen. Ps3-ra meg így a Croc, a Crash bandit és a Spyro korszakát gyászolva nem bírok ilyen játékot választani. Viszont ez szinte mindent visz: GTA IV. Brutáljó játék, de szerintem ezt ezen a fórumon nem kell bemtatni
Szerintem korához képest a Ps3 a nyertes. A Ps2 is a maga korában haladó volt, de nem annyira vezetve, mint a 3, aztán ott kezdett hanyatlani szegény Ps2 dicsősége, mikor ki lett adva a 360. Azóta "felzárkózott" a Ps.