Jujj, ismét megvan az SA (PS2-re) és ma játszottam vele olyan kemény... 15 percet.
Utána mentem dolgomra, majd hétvégén játszok még vele.
GTA IV után már nem olyan "jó" (Ne értsétek félre, még mindig ugyanolyan brilliáns, mint akkoriban, csak mostmár azóta kijött 1 -azaz 2- rész és már van viszonyítási alapom.) .. Kicsit fura. Nincs megszokva. Az autók fizikája is más.. A lövés is más. A harcrendszer is más. Még rá kell jönnöm, hogy SA-ban egyszerűen hogy kell tárgyak mögé "rejtőzni" mert azt hiszem olyan hogy "fal mögé bújás" először csak a IV-ben létezett.. Szóval majd vagy lelőnek, vagy nem.
Remélem azért van valami gomb amivel lehet, vagy akkor marad a gugolás, de az sokszor nem elég, úgy emlékszem hogy viszont nincs.
Elkapott egy csomó nosztalgikus érzés, és eszembe jutottak a vidéki küldetések, amik a nagy kedvenceim voltak..
illetve ezzel kapcsolatban: A drága "K-Rose" rádió, aminek feelingjét a IV-ből keservesen hiányoltam, remélem az V-ben viszontlátjuk, maximum más néven.
Most hogy lesz vidék is, így minden esély megvan rá.
(Egyébként nem vagyok egy nagy county-b*zi, csak egyszerűen jó hallgatni. Van egy hangulata.)