Akkor biztos azért írta ki tegnap,hogy frissítsek,mert jött egy frissítés a játékra,valszeg nem csak PSN-en,hanem XBL-n is,mert nekem is volt ilyen frissítés.Én még nem próbáltam ki a kapucnis dolgot,mert még csak 1szer vittem végig a játékot.Na mind1,kösz,hogy szóltatok,nem tudtam elképzelni,hogy miért kellett frissítenem,és azt hittem már,hogy az XBL-el vannak gondok,így megnyugodtam.A kapucnis dolgot meg majd kipróbálom,de most jelenleg el vagyok foglalva a
New York-i és Bostoni alagutak felkutatásával,meg az ilyen challengekkel,meg nekem már amúgy is megvan Achilles eredeti öltözéke,és abban így is-úgy is tudok kapucnizni.
Amúgy ti hogy álltok a bostoni bunyósokkal?Én megcsináltam az összeset,és ki is írta,hogy menjek a sörfőzdébe ahhoz a csávóhoz,de nem jelez ki semmit,és fejből nemtom melyik épület az.Tudtok segíteni?
Szerk.:Már megvan,netről megnéztem,és megtaláltam a sörfőzdét
Szerk.2.:Nálam is hatott a rendszerfrissítés,először megijedtem,hogy nem történik semmi,de amint elhagytam a Davenport tanyát,észrevettem,hogy ismét megvan a kapucni.Amúgy nem akarok szőrözni,de én jobban örültem volna egy olyan utólagos megoldásnak ebben a rendszerfrissítésben,hogy a főmenüben a csalásoknál megjelenik egy kapucni on/off gomb
Nem mintha annyira hiányozna a kapucni nélküli rockerfrizura,de akkor is jó lett volna bele egy ilyen,mert vannak olyanok is,akiknek meg ez tetszett,és így mindenkinek kedvezhetett volna az ubi