Én is 14 vagyok, és kijelentem még sose próbáltam ki.Stan98 írta:Egyetértek veled Luszie,mert a ciginek csak hátrány van szerintem! SŐT......én még büszkén kimondom azt is,hogy SOHA NEM PRÓBÁLTAM KI ÉS NEM IS AKAROM! Tönkrevágja a tüdőt/egézszéget,drága és büdös....ezért teljesen felesleges
Örülök,hogy itt is vannak olyan emberek,akik ellenzik a cigarettát!
Amúgy Luszie te nekem már az első pillanattól kezdve szimpatikus voltál (csak úgy mellékesen megjegyzem )
Csatlakozom, Jason Statham Fan vagyok én is.Stan98 írta:Á látom te se bírod a cigit és kedveled Jason Stathamat! Üdv "testvérem" xd
Luszie: nincs mit,csupán elmondtam amit gondolok
Teljesen egyet értek veled .brenor írta:Én is rohadtul ellenzem a cigizést, nagyon utálom azt, hogy az emberek szívják ezt a sz.rt és beképzelik azt maguknak, hogy ettől nem lesznek idegesek. Közben büdös a pofájuk majd jó betegek lesznek tőle nem is beszélve arról, hogy ezzel szórják a pénzüket. A nevelő szüleimet is próbálom meggyőzni, hogy tegyék le, mert az egészségük bánja, és amúgy se állunk jól anyagilag, de kell nekik, mert beképzelik ezt a hülyeséget.
Ugyanígy vagyok a sörökkel meg a többi alkoholos italokkal, hogyha az emberek elmennek buliba vagy csavarogni vedelnek ezerrel, mert ez a "menő". Ha nem lenne ezeken annyi adó, ha tehetném beszüntetném ezeket egytől egyik, és már normálisabb lenne a társadalom!