XDDDDDDDDDDDDDDbodom26 írta:Na, látod? Mikor majd lesz kis Stan, akkor elmondhatod neki, hogy te is nagy GTA fan voltál, meg vagy is, és csak akkor játszon ő is vele, ha elkötelezett rajongója lesz a játéknak. Mert ezt máshogy nem lehet. XD
Még ezt a hülyeséget Szerintem a GTA-nak még lesz néhány része, és vége lesz a sorozatnak. Ne reménykedj benne hogy majd a gyereknek fogod megvenni a frissen kijövő részt, mert szerintem ilyen nem lesz...Stan98 írta:ja hát igen...bodom élő példa rá meg hát majd biztos,hogy a gta egész életünkön át elkísér......ha már ilyen 30-as éveinket járjuk,akkor azért nem hiszem,hogy GTA-zni akarok mindennap.....de ha majd lesz utódom xdd akkor már kitudja hányadik gta jön,de biztos meg kell neki venni majd.....vagy ha neki nem is akk majd én megveszem magamnak X'DD
Kitudja.xDbodom26 írta:Nekem az életem része, amolyan hobbi szinten. A néhány elfoglaltságom közül az egyik, persze csak ha van rá időm.
Természetesen én sem fogok vén koromban virtuálisan embereket öldösni. XD
Lehet nem lesz már GTA 15 év múlva, de szerintem a GTA bele írta magát a történelembe, és a R* tudja mit csinál, ha felhagy a sorozattal, akkor az utolsó rész, nagyon komoly lesz!:)Stan98 írta:Luszie: Jól van na hát én is csak hülyültem....xddd örülök majd hogy ha lesz szabadidőm,amit valószínű,hogy nem gta-val akarom tölteni....meg 15 év múlva már a gta nem is biztos,hogy lesz,lehet hogy már régi gagyi játéknak fog számítani...senki se tudja mit hoz a jövő.....meg amúgy én most se gta-zok mindennap....amennyire időm engedi....szóval nem vagyok függője mint ahogy több 100.000-en a facebooknak
Szerintem jó, hogy a Rockstar találta ki a Race'N'Chase-t(GTA), ha pl. EA találta volna ki biztos nem így nézne ki, és nem is itt tartana a franchise, meg szerintem pont az jó a GTAkba, hogy nem évente jönnek, mert nem tudnák követni az eseményeket!bodom26 írta:Szerintem meg még 15 év múlva is lesz GTA. A Mario-hoz képest a GTA sorozat még fiatalnak számít. Luszie említette, hogy max lesz még néhány rész, nos az legalább még 15 év. Ez annyi, ahány éve létezik a sorozat.