engem meg kb. 3 nappal az esküvős küldetés után kísértett ez akkor valami meglepetés horror volt a játékbanLuszie írta:Mr.Vercetti írta: az még hagyján,de engem a küldetés után, amelyikben meghalt az esküvőn, még fel is hívott,valami olyasmivel,hogy "azt hitted meghaltam,mi?" valószínűleg magdi anyus szindrómája van
Micsoda???? Azt hittem ez csak nálam volt!! Nagyon hát borzogató volt
De az nem a küldetés után volt, hanem a storymód kiakasztása után. Legalábbis nekem kb a sztori mód végig vitele után kb 1 héttel hívott, egy szerdai napon (mert akkor lehetett vele randizni) és akkor szólt hogy "azt hitted meghaltam mi?" Hát durva volt...
Tudtommal a barátokkal való szórakozás megfog maradni a V-ben. Rossz is lenne, ha kivennék, mert a IV-ben az volt az egyik legjobb dolog.dani.szentgali írta:bodom26:Szóval nem csodálom,hogy ezt a komolyabb barátnőzést kivették a játékból,mert nem voltak olyan jók a csajok.Bár a kiruccanás a barátokkal,egy piálás vagy kajálás,egy bowling vagy darts parti,vagy akár egy közös sztripklubozás,azért ezek hiányozni fognak az 5ből,őszintén meg kell mondjam.
Igen meg fog maradni... Talán jobb is, mondjuk én nagyon unalmasnak tartottam. Remélem nem lesz olyan monoton mint eddig volt. A 100% miatt megcsináltam, de amúgy majdem végiguntam magam rajta...Cseszneki írta:Tudtommal a barátokkal való szórakozás megfog maradni a V-ben. Rossz is lenne, ha kivennék, mert a IV-ben az volt az egyik legjobb dolog.
Hát remélem nem, mert az alapján amit láttam belőle már most ellenszenves. Rosszul vagyok az ilyen bantuhangú rusnya néger nőktől. Remélem valami lényegtelen szereplő lesz és pár küldetés után meg is hal.bodom26 írta:A trailerben Franklin-nek, kije volt az a feka csaj?
Én viszont nagyon élveztem Dwayne és Kate kivételével mindet. Főleg a beszélgetések miattLuszie írta:Talán jobb is, mondjuk én nagyon unalmasnak tartottam. Remélem nem lesz olyan monoton mint eddig volt. A 100% miatt megcsináltam, de amúgy majdem végiguntam magam rajta...
Szerintem gyakran ismétlődnek. Szóval nem volt bennük sok izgalom. Kate-nél még esetleg... De Dwayne... mikor először olvassa az ember akkor egyébként felettébb érdekes, akkor meg is tetszett Dwayne jelleme, miszerint ő nem akar rosszfiú lenni, és hogy kisiklott az élete, de már nem nagyon tud mit tenni, stb-stb..azért Dwayne-ből nem néztem volna ki ezt..Cseszneki írta:Én viszont nagyon élveztem Dwayne és Kate kivételével mindet. Főleg a beszélgetések miatt