bodom26:Igen,ez igaz(bocs srácok,hogy most nem spoilerezek,de segíteni szeretnék bodomnak)A játék eleje valóban kicsit unalmas,de én gyakorlatilag az összes AC epizódról el tudom mondani ezt.Ez az AC játékok egyetlen zavaróan nagy hátránya,de egy idő után nagyon beindulnak a történések,és utána már letehetetlen.A 3ban például az első 3-4 szekvencia az,ami elég unalmas,és ami nekem sem jött be,ezek a Haythames meg fiatal Connoros részek valóban kicsit hosszúak,de ezek sem annyira rosszak,és ha ezeket "túléled",utána kezdődik a királyság!
Habár a sztori szempontjából tényleg az 1et kéne először megszerezned,viszont ez a sztoriösszekapcsolódás inkább csak a Desmond-sztorira van nagy hatással,a 3 számozott rész az orgyilkosok szempontjából egyáltalán nem olyan összefüggő,bár a háttérsztori(a templomos-assassin csaták az Éden Almájáért)azért mindegyik részben kapcsolódik a másikhoz,szóval ez relatív kicsit.Viszont az igaz,hogyha az 1gyel nem játszol,akkor a Desmond-sztori tényleg érthetetlen része lesz a többi résznek.
Az 1ről megvan a magam véleménye(ezen topic valamely oldalán már leírtam),de nem olyan rossz játék,csak az a legnagyobb baj vele,hogy szerintem nagyon monoton,viszont sok benne(szinte csak ebből áll) a lopakodós,orvgyilkos rész,a közelharci rendszere viszont lófing a többi(különösen a 3)harcrendszeréhez képest.
De a te döntésed,vedd amelyiket jónak látod,de ha érdekel a tanácsom,és nem fog zavarni annyira a Desmond-sztori,akkor mindenképp a 3mat vedd meg.