Off: Nem hinném, hogy a GTA V-ben meghalna akármelyik fő karakter. Azért gondolom így, mert elvileg lesznek tevékenységek, amiket csak egy bizonyos főszereplővel végezhetünk.(pl:Trevorral való gyújtogatás.) És szerintem nem venne el a játékosoktól a R* ilyen lehetőségeket.
On: Sajnos nem pörgettem ki a RDR-t, mert meghülyült az Xbox-om, de ilyen játékélményt nagyon ritkán tapasztalok. A fő és mellékküldetések rendkívül szórakoztatóak, és meg van bennük az a változatosság, ami a GTAIV-ből hiányzott. A random eseményeket is baromi jó ötletnek tartom, és örülök hogy az V-be is bekerülnek. Ez az egyetlen olyan játék, amiben élveztem azt, hogy csak céltalanul bolyongok, nézem a tájat vagy egyszerűen leülök egy kocsmába kockázni. A dlc-hez is volt szerencsém, azt sikerült is kijátszanom, de arról sem tudok rosszat mondani. Egyszerűen mestermű. Véleményem szerint ilyen változatosnak, valamint szórakoztatónak kellett volna lenni a GTA IV-nek.
Amúgy van egy olyan challenge, a dlc-ben hogy baltával le kell dobni egy repülő denevért. Ezt valaki meg tudta csinálni? Ha igen, hogyan? Én próbálkoztam dead eye-al, anélkül, de nem igazán sikerült.
Húú...Ezt visszaolvasva olyan érzésem volt, mintha a WS-teleshopban, reklámozta volna a RDR-t Hortz Fuchs, és az ő szövegét másoltam volna ki.