és azt megtudnád mondani, hogy az RDR a GTAIVhez képest mekkora? Vagy esetleg valaki más megmondaná?bodom26 írta:Ja, megnéztem a RDR pályaméretét, 72 négyzetkilométer. Ez nem tudom, hogy hivatalos adat-e, de ezt szorozd meg öt-hattal.
és azt megtudnád mondani, hogy az RDR a GTAIVhez képest mekkora? Vagy esetleg valaki más megmondaná?bodom26 írta:Ja, megnéztem a RDR pályaméretét, 72 négyzetkilométer. Ez nem tudom, hogy hivatalos adat-e, de ezt szorozd meg öt-hattal.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ki a R* a GTA V-ből, mert szerintem mindent, elfogadom, hogy ezzel a grafikával nem lehet gyúrni, de nagyon megtetszett a 3 karakter(bár Franklinről még nem sokat tudunk), szerintetek lesz tetkó és fodrász(szerintem nincs rá nagyon szükség, de azért a fodrászat nagyon tetszene).dani.szentgali írta:Luszie és NoxiusEnterprise:Hát ez furcsa,hogy nálatok nem tűnnek el olyan gyorsan a holttestek meg a járművek! És az még furcsább,hogy azt mondjátok,a régebbi részekben(San Andreasban)sokkal hamarabb eltűnik a jármű,mint a 4be,hát én ezt pont,hogy fordítva látom,mert SA-ba elmegyek kb 3-4 utcányi távolságot,és a verda még mindig ott van.GTAIVnél meg mint azt említettem,befordulok a sarkon,megyek 5-6 lépést,és mire visszanézek,minden üres. Na de mindegy.Ja,a mentősök az előző részekben elég szupermenek voltak,a 4ben viszont már nem tudják feléleszteni a halottakat,csak lehajolnak melléjük,elkezdik éleszteni őket,aztán rázzák a fejüket,és elmennek.
bodom26:Kösz a térképinfókat!Szerintem amúgy az RDR és a GTAIV játékterülete kb ugyanakkora,bár ezt elég nehéz,szinte lehetetlen megállapítani.De ahogy mondod,az V akkora lesz,mint a SA,az RDR és a GTAIV területe együttvéve,szóval hatalmas lesz!!
Fogyás/Hízás nem is hiányzik nekem, de a fodrászatot és a tetkókat is írták?dani.szentgali írta:Dave:A GameInformerben leírták,hogy a SA "gyenge és egyszerű"grafikai megoldásaival könnyen megbirkóztak a tetoválás/fodrászat/fogyás/hízás dolgokkal,de a GTAV bonyolult és rendkívül kidolgozott és élethű grafikájával túl nagy feladat lenne beprogramozniuk a SA-ban megismert karakterformázási lehetőségeket.
Köszi!dani.szentgali írta:Dave:Sajnos a tetkókat és a fodrászatot is írták,hogy túl bonyolult munka lenne megoldani,szóval ez egy darabig még a SA kiváltsága lesz.