bodom26:Most már,értelek,bocs.Na látod,abban igazad van,hogy megint itt van a töltőképernyő veszélye.De lehet,hogy a következő konzoloknak már kétszer nagyobb lesz a lemezkapacitása,mint a mostaniaknak,és akkor nincs nagy veszélye a töltőképernyőnek,hacsak nem lesz a játék 100GB felett.Meg még ugye addigra nemcsak a konzolok lesznek jobbak,a R* is sokat fog fejlődni,ahogy szokott.És ez a töltőképernyős marhaság eddig csak VC-n volt,de szerintem a R* rájött,hogy ez nem jó dolog,és új részekbe semmiképpen sem csinálna ilyet,next-genekre meg pláne szánalmas megoldás lenne tőlük.Autókkal szerintem egyértelmű,és nem is baj,hogy nem lehet egyik helyről a másikra menni,mert ugyebár a helyszíneket víz választaná el egymástól,szóval csak hajóval/repülővel lehetne közlekedni pl.: SA-ból LC-be,ezzel szerintem nincs semmi baj.És mondjuk úgy lenne megoldva,hogy van xy játékbeli órányi utazási idő,és végig is lehetne nézni az utazást,de át is léphetjük,mint pl a 4be a taxizásnál.Meg lehetne repcsit lopni,és te magad is elmehetnél egyikről a másikba.
Nekem nagyon tetszene egy ilyen megoldás,ha ismét félreértettelek,akkor bocs érte ismét.
Szerk.:A víz alatti alagút megoldása az mondjuk szerintem is szóba jöhet,akkor az autós dolog már nem teljesen érvényes,amit fentebb írtam!