Vice City -ben is van egy plusz fegyver valamelyik konzolra nem? Szerintem ha PC -n több életet ad, akkor pont előnyösebb nekik. Úgy is egy horribilisen hibás játék került lemezre Ennyi előny legalább legyen. Bár én még ebben is az egyenlőség híve vagyok
Fú ezt nem tudom, de valamelyik résznél biztos van ,mert emlékszem hogy olvastam róla.
De Ps3-on is maxot ad, am. Fura.....felettébb fura...
Na jólvan, túl van tárgyalva.. Ha mentőautóba ülsz, akkor feljebb megy az életed, és kész! Hogy mennyivel, azt nem tudjuk mert minden platformon máshogy..
Nem nem! Félre értettetek. Ugye volt a 2008-as IV, meg volt amit a DLC-khez adtak IV.
A két xbox360-as GTAIV-et hasonlítottam össze példaként, hogy még ott is változtattak kicsit egymáshoz képest.
Nem nagy dolgok, csak néhány apróbb dolgot vettem észre. Lényegtelenek.
A Lost törzshely az ugyanolyan.
Tényleg csak kis változtatások ezek. Van egy ház ami mögött van egy raklap, de a 2008-asban nincs ott. Kb ilyenek.
Tigrito:EFLC nincs meg,az alap GTAIV-et kb. 8-9000Ft közötti áron vettem,és már rég vettem meg,de csak egy ezressel ment le az ára!Ez is mutatja,hogy nagy játék. Amúgy szerintem Konzolstúdióban vedd meg,ott asszem 7000Ft.