Karácsonyra biztos lesz valamibodom26 írta:Azt gondoltam világvége alkalmából küld valamit a R*. Úgy látszik Edinburgh-ban mégis volt apokalipszis, lehet azért nem küldtek semmit.. Idén már letehetünk az friss infókról.
Szerintem Januárban várható már egy Trailer #3.Luszie írta:hát, jaja, nem lenne rossz Vagy esetleg trailer 3#, ha azt nézzük, hogy kb tavasszal jön meg, és a 4 trailer szokott lenni.
Hát ja!.Luszie írta:Hát, nem tudom, szerintem azért elképzelhető egy 4. is. 4 trailerben sem lehet/kell még mindent megmutatni (lásd: GTA IV)
Én is így gondolom. Pontosan tekintettel az ünnepekre, ezért nem fog jönni semmi. Karácsonyra max egy kép, ha jófej a R*, de nem fogják szerintem túlzásba vinni, mert az ünnep az nekik is ünnep, nyílván nem dolgozni fognak karácsonykor is.dani.szentgali írta:Hát srácok,az az igazság,hogy idén már én sem várok infót.Már mindjárt itt az újév,és karácsonykor nem hinném,hogy kidobnak valamit. megjelenésig kapunk valamit és arra szerintem már szinte 0% az esély,hogy idén jön valami.De még csütörtökig van esély rá,hogy tévedek az idei infókkal kapcsolatban.
Február környékén jön majd valószínűleg a 3as és biztosan jönni fog egy a megjelenéskorDave írta:Szerintem Januárban várható már egy Trailer #3.Luszie írta:hát, jaja, nem lenne rossz Vagy esetleg trailer 3#, ha azt nézzük, hogy kb tavasszal jön meg, és a 4 trailer szokott lenni.
Szerintem csak 3 Trailer lesz, mert a R*, nem akar sokat mutatni a GTA Vből.
Ha jön valami karácsonyr akkor azt már jó ideje megcsináltákSzerintem tévedsz, mert én is így gondolom. Pontosan tekintettel az ünnepekre, ezért nem fog jönni semmi. Karácsonyra max egy kép, ha jófej a R*, de nem fogják szerintem túlzásba vinni, mert az ünnep az nekik is ünnep, nyílván nem dolgozni fognak karácsonykor is.