Hozzászólás
Szerző: DereX » 2012. 12. 25. 21:40
Én bármelyik gta-ban, ha meghalok inkább újratöltöm, nem akarok azzal foglalkozni, hogy szerezzek kocsit és vezessek vissza, vegyek fegyvereket stb. Egyébként haladj rendesen a mellékküldetésekkel is és akkor tudsz majd kocsikat exportálni, amiből nagyon sokat lehet keresni. (igaz ennek egy része kellaz ingatlanokhoz is)
Aztán az én problémám:
Már többször kivittem a játékot 100%-ra és most újra elkezdtem nemrégiben. Megakadtam a játék elején annál a küldetésnél ahol a Savanna kocsival mutatványokat kell csinálni a NUM-padon (ezután ismerjük meg Cesar Vialpando-t) Nagy nehezen sikerült, de jött a következő hasonló küldi, amit OG Loc ad, amikor táncolni kell és ugyanúgy nyomkodni az iránygombokat, csak nem a NUM-padon. Az lenne a problémám, hogy valamiért alul az a sáv, ami mutatja milyen lépéseket kell végrehajtani az akadozik, laggol és sose sikerül elérnem még a minimális pontot sem. A gépem nem egy erőmű, nagyon rossz gép, jövőhónapban vásárolunk egy újat, de ezen is kitudtam játszani: Intel Celeron 1.7 GHz (1mag), 2x512MB DDR1 Ram, Radeon 9250 128mb.
Nem tudom mennyire befolyásolja az, hogy új a monitorom: LG IPS224 PN 21.5" de 640x480x16-ban is előjön a probléma, nem tudok sajnos továbbmenni. Ilyen problémám még sose volt. Ötlet?