Megírtam egyedül a 10.részt! Nem lett a legjobb szerintem,de remélem tetszeni fog azért
Tommy,CJ és Niko kalandjai: 10.rész: A gonoszok lázadnak
By: Stan98
Mr. Forelli: -Atyám uram! .....
Phil: -Szóval maga semmiről sem tud?
Mr. Forelli: -Nem,fiam....és most nagyon le vagyok döbbenve...egy maffia vezér
Niko: -Tudom,hogy nem illik ilyet kérdezni,de hány éves maga?
Mr. Forelli: -66....
Niko: -Várjunk csak....és melyik hónapban született?
Mr.Forelli: -A 8.-ban (augusztusban)....
Niko: -Hmm...így már értem! A helikopter chipjének a kódja 866 volt. Gondolom azért,mert Sonny apja a 8.hónapban született és most 66 éves.....
Phil: -Igen...na és?? Mit akarunk mi a helikopterének kódjával....
Niko: -Semmit,de legalább már értem miért adta ezt a kódot a helikopternek...
Tommy: -Várj 1 percet...Sonny egy elég idióta fickó...ha a helikopternek is ezt a kódot adta,akkor valószínűleg máshova is ezeket a kódokat használja.
Niko: -Igaz,de nekünk nem kell semmi tőle...
Tommy: -Dehogynem! 3 gurigával tartozok neki. A lakásában van egy széf,aminek sose jöttem rá a kódjára...Régen sokat jártam Sonnyhoz üzleti ügyekben és az irodájában volt egy széf. Amikor kiment a kávéjáért én próbáltam feltörni a zárat,de sikertelenül. Hát itt a megoldás. Kiveszünk tőle minden lóvét,és 3 millát visszaadunk neki...talán akkor békén hagy...
Phil: -Ugye tudod,hogy ez egy k*rva szar ötlet?? Ha Sonny minket,akkor jöjjön ide és elintézzük....
Tommy: -Jó rendben van....
Mr. Forelli: -Várj,fiam...ha kell neked 3 millió dollár,én tudok adni. A szüleim gazdag emberek voltak,és én meg a testvéreim örököltük a vagyont. Segítségetekre leszek bármikor a fiam megállításában. Szégyen,hogy a Forelli család erre a szintre süllyedt. Pedig mi segítettünk a szegényeken és a betegeken. Mindig jólelkű család voltunk. a Fiamnak vesznie kell,bármennyire is fáj.
A fiúk a 3 milliót ugyan nem,de 1 milliót elfogadtak az idős Forrelitől,hiszen már új fegyverekre és egyéb dolgokra volt szükségük.A pénzt készpénzben kapták meg jó sok kötegben. Miután elhagyták Mr. Forelli bódéját, a banda észrevette,hogy Sonny egy prostival társalog a bódésor végén. Miután Sonny továbbment, Niko és Dwayne csöndben és észrevétlenül indultak el Sonny után. A többiek megkérdezték a prostituáltat:
Phil: -Mit mondott magának az a fickó,akivel előbb beszélgetett?
Prosti: -Közöd?
Tommy: -Figyelj! Adunk neked 50.00 dolcsit ha elmondasz mindent....
Prosti: -Csak?? Az a férfi egy százast ajánlott nekem,ha nem beszélek a terveiről senkinek.
CJ: -Ne szórakozzon hölgyem.
Prosti: -101.000 dollár és elmondok mindent
Tommy: -Nesze. De most már bökd ki,mert unom a játszadozást.
Prosti: -Rendben. Ez a fickó valami Sonny Forelli volt és elment a katonasághoz fegyverekért és egy tankért,amivel elpusztíthat valami Tommy Vercettit és a haverjait. Azt mondta,hogy ezt senkinek se mondhatom el,de mivel ti adtatok még 101.000 dolcsit így elmondtam.
Phil: -Ennyi??? Hiszen tudjuk,hogy el akar minket kapni...
Prosti: -ÁÁÁ szóval magukat akarja megölni? Ez esetben,elmondom,hogy azt is mondta ez a férfi,hogy a katonaságot is az uralma alatt tartja,szóval esélyetek sincs....
CJ: -És miért mondta el magának ezeket?
Prosti: -Mert a testvére vagyok és már régen beszéltem vele,szóval megkérdeztem mi újság vele....
Franklin: -Na és miért kértél tőle 100.000 $-t?
Prosti: -Igazából az csak 20.000 dollár volt amit adott,csak 100 dollárosokból...Csupán új cuccokra kellett.De mivel láttam,hogy tőletek sokat lehet kicsikarni így elvettem a 101.000-et de nem leszek ilyen aljas,mint a testvérem,úgyhogy visszaadom a felét....
A fiúk a prostival való beszélgetés után,sietősen a reptérre mentek,hogy elmenjenek innen,de a reptéren nagy meglepetés várta őket:
Új Haiti bandavezér (Elizabeta Torres): -Hé fiúk! Gyertek ide!
Tommy: -Ez mi ki a tököm?
Phil: -Nem tom,de ha ennyire ordibál,akkor menjünk oda szerencsétlenhez......
Amikor a fiúk odamentek Elizabeta-hoz semmit se sejtettek,ám 2 Haitis és Elizabeta elfogták őket,majd betették őket egy repülőgépbe,ami 10 perc múlva felrobban. Tommy azonban még egy szót odaüvöltött a nőnek:
Tommy: -Ki maga???
Elizabeta: -Ó,drágaságom, én Sonny Forelli egyik megbizotja vagyok....
*A nő becsukta a gép ajtaját,majd elsétált embereivel a repülőtérről. Közben kiderült,hogy Niko és Dwayne elkapták Sonnyt, és habozás nélkül kinyírták őt. Először Dwayne szétpüfölte,mint egy boxzsákot,utána Baseball-ütővel szétverték a fejét,és Sonny meghalt. Tommyéknak szerencsére volt egy mobiljuk,és egy késük. Mivel Phil régen katona volt,így sec-perc alatt kiszabadultak a kötélből,majd a gépből. A bombát is kiiktatták,így nem robbant fel semmi. 15 perc múlva Nikoék is a helyszínre értek, és a kasszánál kiválasztották,hogy hova akarnak menni. Az úti cél Kína volt,mivel Trevor a repülőn ellopott egy mobilt és felhívta a bandát,hogy Michael a kínai negyedben van. A fiúk felszálltak egy kínai gépre,ami pár perc múlva el is indult. *
*eközben Trevornál az egyik repülőgépen*
Stewardess: -Uram! Kérem nyugodjon meg...
Trevor: -Hogy a **csába nyugodjak meg??? Én egy cseszett mogyorót kértem,de nem kaptam meg már 30 perce.....meg ez a 80 éves tróger is szerintem b*szott sok babot evett,mert hugy és fos szaga van
Stewardess: -Uram! Sajnálom,de másnak is ki kell vinnem amit kér....persze ha van még pénze,akkor átmehet az első osztályra és ott nem lesznek ilyen problémái.....
Trevor: -Nincs több pénzem te majom! Csóró vagyok,nem látod???
Stewardess: -Rendben,akkor itt kell ülnie....
Trevor: -Adok én neked,olyat,hogy mindjárt leülsz!
Trevor felkelt a helyéről és ráugrott a stewardess-re majd ütötte,rúgta a férfit. Közben bejött 2 biztonsági fickó,akiket Trevor szintén agyonvert. Minden utas halálra volt rémülve. Trevor a 80 éves férfit elküldte a fenébe,majd nyugodt lélekkel átment az 1.osztályra.....
*a banda többi tagjánál*
Tommy: -Hú én marha éhes vagy. Kéne valami kaja....
Niko: -Ja. CJ te mit csinálsz ott??
CJ: -Kérek kaját az előttünk ülő hölgytől....
CJ megbökdöste az előtte lévő hölgyet,de amikor az hátra fordult Niko felfedezte,hogy unokatestvérének a felesége az,Mallorie Ramos.
Niko: -Hé Mellorie! Hát te mit keresel itt?
Mallorie: -Megyek Kínába Roman-hoz.
Niko: -Roman Kínában van??
Mallorie: -Igen. Belekeveredett egy drogüzletbe,és most a Pekingi börtönben van....Meg kell látogatnom....
Niko: -Mi is Kínába tartunk! Kettéoszthatnánk a bandát,és segítünk kiszabadítani Romant.
CJ: - Ez fasza ötlet!
Franklin: -Ja....
Mallorie: -Megtennétek értünk?
Niko: -Természetesen! Akkor Tommy,CJ és Franklin segítenek majd Trevornak megkeresni Michaelt. Dwayne,Phil és én pedig veled megyünk Romanhoz.
Mallorine: -Ó nagyon szépen köszönöm. Mivel hálálhatnám meg?
Niko: -Egyenlőre semmivel....
*Tommy házánál Vice cityben*
Armando Mendez: -A tetves rohadt életbe! Átvágtak engem ez a férgek! Tommy Vercetti!!!!! KI FOGLAK NYÍRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az üvöltözést meghallotta néhány kubai és az új vezérük, Vladimir Glebov. Akik odamentek hozzá:
Valdimir: -Hé jóember! Mi a francnak üvöltözöl itt?
Armando: -Muterodnak kiabálok.....Amúgy nem ismered Tommy Vercettit,Niko Bellicet vagy Carl Johnsont???
Vladimir: -De ismerem őket. 3 kis szardarab. Engem már vertek át párszor,de megesküdtem,hogy bosszút állok rajtuk. Főleg,hogy most az új bandám is itt van!
Armando: -Hehehe....segíthetnél nekem kiiktatni őket. Ugyanis én az ellenségük vagyok
Vladimir: -Ezer örömmel....
TO BE CONTINUED....