tuti nem lesz ilyen rész. Rengeteg munka már egy várost is hitelesre, szépre megcsinálni, nemhogy egy egész országot. Jó, mondjuk valamelyik Benelux Állammal megpróbálkozhatnak, mert az nem nagy
vagy a Vatikánnal. De érted, ez sok munka nagyon. Akkor nem 4 évekre jönne a kövi GTA rész, hanem 15. Kapnánk egy egész Amerikát. Meg őszintén: te kihasználnád azt a végtelen nagy területet? Nem. Meg nem is lenne jó, ha olyan nagy lenne. Tegyük fel te San Fransisco-ban vagy, de el kell menned NY-ba. Akárhogy nézzük, nem egy perc lenne. Sok időbe tartana. Persze, mondhatnád azt hogy "oké elmegyek taxival, vagy metróval" de az meg milyen sok pénz lenne?! Meg ez nem így működik, hogy "áh, San F.-ben vagyok, de inkább átmegyek NY-ba mert gondolok egyet"
Aztán ott is leszel 2 perc alatt. Túl messze vannak ahhoz egymáshoz, hogy kevés idő alatt oda lehessen érni. Ugyebár pont a méretek miatt. Bele is unnál biztos egy idő után. A pénztárcád sem bírná.
Mindennek van valami jó és rossz oldala is. Az ország szerintem már túlzás lenne térképnek, viszont elképesztő lenne, az már egyszer biztos.
Én úgy fogom fel ezt, hogy a R* minden egyes GTA-jában egy új várost ismeretünk meg -ami akár fiktiv akár nem-, a R* által kreált hangulatot, életérzést hordoz magával. Ezeket a sok városokat összepakolva kaphatunk egy "országot" amit a R* hozott létre
Így is fel lehet fogni.
Egységes országot viszont egy GTA-n belül nem fogunk látni.