Szerintem is. DE ha nem akkor már mind1Luszie írta:Ezt tuti viccnek szántadNoxiusEnterprise írta:Ha elmondod, hogy hogyan kell csinálni screenshot -ot, akkor megpróbálom
Szerintem is. DE ha nem akkor már mind1Luszie írta:Ezt tuti viccnek szántadNoxiusEnterprise írta:Ha elmondod, hogy hogyan kell csinálni screenshot -ot, akkor megpróbálom
Na megkaptam az új kódot! Nem volt könnyű!Visali írta:Privát üzenetben megbeszéltem Gaby86-tal, de hogy más is lássa, el mondom, ilyenkor mi a teendő. A játékot eleinte limitált számban lehetett telepíteni, de a Rockstar később feloldotta a limitet, viszont ezt csak a Social Club-ban tudta megtenni, a Games for Windows LIVE-nál nem. Ilyenkor fel kell venni a kapcsolatot a Rockstar Support csapatával itt, és új széria kulcsot kell igényelni.
Készíts egy Benchmarkot, és másold be ide., aztán megnézzük, mit tehetünk.scoobydooesben10fan írta:Sziasztok!
Nem rég kaptam meg a GTA IV-et és két gondom akadt:
1.Jó videókártyája van a gépnek, meg fel van tuningolva rendesen és amikor járművet vezetek, akkor mindig laggol. Mit csináljak, hogy ne legyen lagg?
2. Nem volt olyan sok idő amíg játszottam vele. 2 és fél-3 óra max. és 3x megtörtént az, hogy kilépett a játékból és a képembe adott egy GTA IV: Fatal error üzenetet és kezdhettem előről a küldetést és az abnormálisan hosszú betöltőképernyőt.
Előre is köszönöm, hogy később ne kelljen.
Pontosan ahogy mondod.Tigrito írta:Ha Steam-en megveszem a Complete Pack-ot, akkor a IV-gyel és az EfLc-vel ugyanúgy tudni fogok majd multizni, mintha megvettem volna a lemezt a boltban?