Nikofan írta:Ma végre megjött az Episodes from Liberty City
Először megijedtem mert NTSC van a borítóra és a lemezre is írva, de szerencsére lejátsza az Xbox-om (ami ugye PAL-os)
valószínűleg azért mert regionfrees lehet a lemez.
The Lost And Damned-el kezdtem nagyon bejövős.
Ügyesen! De előre szólok, rövid móka lesz!
totyak írta:A Steam-es verziókban miért nem találom ott a kulcsvisszavonó exe-t, mint ahol a PC-sekben van? vagyis találok egyet, de ha elindítom, akkor csak egy másik fájlra hivatkozik, ami meg nincsen.
Vagy a Steam kiadásoknál már nem kell kulcsot visszavonni? Végül is megoldottam, mert lehet letölteni ilyen revoke tool-t hozzájuk, de azért ez így furcsa.
Meg ahogy észrevettem, a Steam GTA IV kulcsot nem fogadja el a Steam EfLC. Viszont a Steam GTA IV kulcs jó a lemezes GTA IV-hez, így gondolom a Steam EfLC is jó a lemezeshez (azt nem próbáltam). Emlékeim szerint a lemezes kiadások kulcsai cserélgethetőek voltak.
Úgy segítenék, de az a baj te mindig olyan dolgokat kérdezel, hogy fogalmam sincs ezekről a dolgokról, és tökre rossz nézni, hogy alig van itt olyan ember, aki tudna neked segíteni. :/ De sajna én nem tudok.
(Azért írtam a hsz-edre, mert bennem van az az érzés, hogy lehet hogy azt hiszed, hogy azért nem ír senki választ neked, mert hogy lesz*runk. De amúgy ez nem így van. Szerintem.
Én segítenék őszintén, csak nem tudok
Ne haragudj...)