Nekem a special edition van meg, amihez megkaptam a Benedic Arnold és a Titok hullámsírban című DLC-ket, valamint kaptam egy színsémát az Aquilához, egy AC-s jegyzetfüzetet, egy AC-s pólót és egy multis karaktert.GTAfan írta:Nektek milyen edition van meg az AC3-ból?
Nekem Join or Die( George Washington jegyzetfüzete és a medál miatt kihagyhatatlan volt számomra)
Ok kösz, megpróbálom. Üdv .Kiscserko írta:Szerintem többet is meg kell fogni, ha az hiányzik. Én úgy csináltam, hogy egymáshoz közel leraktam 5-6-ot, szórtam 2-őt, majd elbújtam egy közeli bokorban, azt kész, várni kell. Lehet, hogy elsőre nem érzékeli. Rászórod a csalit a kelepcékre, és meglesz az, nem nehéz.
Hmmm... hát sajnos én nem tudom, hogy akad, nálam nem akadt PS3-mon. Szerintem ez csak valami bug lehetett.Cube Head írta:Amúgy, xboxon csak nekem akadozik a Brotherhood? Eléggé feltűnő néha, például amikor megvesszük az istállót.
Kösz a segítséget, egyébként még két dologban kéne segítség; mégpedig a tanya találmányoknál létre kell hozni ilyen palackot és egy szódabikarbonát; és azt írja, hogy egy kalendárium darabbal hozzam őket létre, ezt most hogyan érti?Kiscserko írta:Na, akkor itt vannak a megoldások:
A hajóssal én is sokat küzdöttem, mire rájöttem a trükkre. Ha nem fejlesztettem volna már előtte fel az Aquilát, könnyű lett volna. Szóval, ha szemből mész neki, akkor pont kitörik, nem teljesen frontálisan, hanem épphogy átlósan, érted, ahol ott kellene lenni a lőporraktárnak. Nem vagyok nagy hajószakértő, úgyhogy annyit tudok mondani, a hajó orrától az egyik oldalra fél-egy métert menj, és ott ütközz neki szembe.
A vadászós ismét, mire rájöttem, beleőrültem. Ott a vadásztérképet kell befejezni. Ahol a mancsban ? van, ott kell felfedezni állatokat. Az angolban úgy van írva, hogy fejezd be a vadásztérképet, csak valamiért idiótán átfordították.
A vetítős pedig egyszerű találgatás, csak egyszer tudtam megfejteni a halandzsát, amit mellé adtam. Amúgy, ha sokat tekergeted, 5-10 perc alatt megvan. Annyi a szabálya, hogy mindegyik helyen csak egy kép lehet. Ha nagyon logikus akarsz lenni, mehetsz formációkban sorra, azt hiszem, csak 20-on valahány lehetőség van, de én megoldottam tekergetve.
Remélem tudtam segíteni.
De hát én, azokból mindegyiket össze szettem, és most sem engedi, hogy megcsináljam, na mindegy, azért kösz .Kiscserko írta:A lalendárium lapok azok, amelyek a háztetőkön elszállnak, és utánuk kell futni, lehet hozzájuk térképet venni. Azokat, ha összeszeded, új találmányok receptjei lesznek elérhetők a főkönyvekben.