Manhunt topic? Ó igen!
Kiscserko! Először is, köszönöm, hogy gondoltál rám, mint pszichopatára XD Nos igen... gyermekkorom szép emlékei
Ez vicc volt
Ha jól emlékszem, 2003-as a "mire jó még a kalapács, sarló, baseball ütő stb. című ékszeresdoboz
Egyépként, már pont beleestem a korhatárba akkoriban, úgyhogy lelkiismeret furdalás nélkül alakíthattam ki bensőséges, vagy inkább BELsőséges kapcsolatokat
Mindenesetre az bisztos, hogy a R* nagyon ráérzett arra, hogyan kell igazán brutális játékot megalkotni. De nemcsak a brutális volt, hanem egyben nyomasztó is. És ez a párosítás nagyon ütött. Sok durva játék van, de nem olyan mint a Manhunt volt. pl. gears of war - ott hiába volt fegyverre erősített láncfűrész, a darálásnál csak az étvágyam ment el, de nem hánytam. Viszont a Manhuntban a favágók kedvence? ...na ott már értelmet nyer a gyorskonzerv fogalma mint olyan. Szóval értitek mit akarok mondani. Ez olyan mint a Rambo 4 és a Fűrész. Mindkettőben vannak könnyű sérülések, még sem ugyanaz. A Fűrész nyomasztó is, Johnny bácsi viszont nem. Szerintem.
Az bisztos, hogy ez a játék nem egy galamblelkű embernek való. Ha jól emlékszem be is tiltották néhány országban. A történeben nem kell nagy csavarokat, meghökkentő dolgokat keresni, helyette viszont kárpótol a látvány.
Nah... majd még írok ide, de egyenlőre ennyi. Nehogy rosszat álmodjak 'D