Dirty Money

Kitalált GTA sztorik.
The Cleansing Fire
Törzstag

Re: Dirty Money

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2012. 12. 31. 16:11

Öröm újra látni, hogy írsz a fórumra, Hessa :) Köszönöm az elismerést! A Vercetti birodalom is föltámadhat hamvaiból, és a kemény mag, a palota még áll.

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2012. 12. 31. 16:16

Tudom, eltűntem, de aktivizálom magam ismét!:P
Biztos vagyok a győzelemben, hisz Claude velük van! :D A néma gyilkos tuti kitesz magáért! Mr.Klein is fiává fogadja majd, ha látja, mire képes még... XD

dani.szentgali
Régi motoros
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 01. 01. 14:20

Igen,Hessa,örülünk,hogy visszatértél! :)

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 01. 14:22

dani.szentgali írta:Igen,Hessa,örülünk,hogy visszatértél! :)
Köszi! :P Jó újra itt. XD Nem is lépek le hosszabb időre innentől. :P

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 01. 15:00

Hessa, ha itt tartunk, mi a véleményed Mr. Klein karakteréről? Mit szeretsz benne, mint nem? Milyen embernek ismerted meg? Olyannak, akire legszívesebben rákötnél egy bombát, és belöknéd egy mély gödörbe, vagy olyannak, akit legszívesebben te magad mentenél meg a veszélyből? Szerinted hasonlít valamelyik GTA -s főszereplőre vagy karakterre? Ha igen, kire? Komolyan kérdezem!

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 01. 16:10

NoxiusEnterprise írta:Hessa, ha itt tartunk, mi a véleményed Mr. Klein karakteréről? Mit szeretsz benne, mint nem? Milyen embernek ismerted meg? Olyannak, akire legszívesebben rákötnél egy bombát, és belöknéd egy mély gödörbe, vagy olyannak, akit legszívesebben te magad mentenél meg a veszélyből? Szerinted hasonlít valamelyik GTA -s főszereplőre vagy karakterre? Ha igen, kire? Komolyan kérdezem!
Amikor először olvastam Mr. Kleint, egy az egyben Michael jutott eszembe! GTA V, még senki sem tud róla sokat, mégis nekem ő ugrott be. Vérbeli profi nagy és rejtélyes múlttal. Azért szívesen látnám még a Claude-hoz való viszonyát. Mert a ketrecharc jelenetben remekül fel volt vezetve ez a tényező is. Ha már választhatok, inkább menteném, mint robbantanám... XD De ha már bomba, a történetbe remek lenne egy bomba jelenet is... Na de nem írok többet erről... Nem akarok beleszólni a kreatív munkába. :D Nem is értek hozzá... XD

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 01. 16:19

Hát, a történetben elárulom lesz majd néhány bomba is. Amellett Mr. Klein és Claude egy amolyan deformált mester-tanítvány kapcsolatba kerülnek. Csak közben barátok is, ezért a deformáció. Bár nem tudom, ebből egy nem vér szerinti apa-fia kötelék is létrejöhetne :D
Szóval Mr. Klein összességében szimpatikus :D
Én Matt Bennet? :) Róla is elfogadok hosszú véleményt.

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 01. 16:23

NoxiusEnterprise írta:Hát, a történetben elárulom lesz majd néhány bomba is. Amellett Mr. Klein és Claude egy amolyan deformált mester-tanítvány kapcsolatba kerülnek. Csak közben barátok is, ezért a deformáció. Bár nem tudom, ebből egy nem vér szerinti apa-fia kötelék is létrejöhetne :D
Szóval Mr. Klein összességében szimpatikus :D
Én Matt Bennet? :) Róla is elfogadok hosszú véleményt.
Ami azt illeti, nekem már eddig is úgy tűnt, hogy kettejük kapcsolata erősen apa-fia kapcsolatba kezd hajlani. XD
Hmm... Tehát a bomba téma már tervben van. :D Ezaz! XD
Matt Benet? Hát ő egy tipikus késes pszichopata. Olyat is megöl, aki csak hírt hoz? Minek? Nemhogy örülne, hogy dolgoznak még neki és nem nyírják ki a saját emberei... XD Robbantanám. :P XD Kissé elrugaszkodott forma. Mintha Tommy tökéletes ellentéte lenne. Csak nehogy sikerüljenek a tervei...

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 01. 16:43

Hát igen, Matt Bennet a káni igazságszolgáltatásra szavazott: A hírvivőt büntetjük meg :)
Nem baj, hogy elrugaszkodott, ameddig szórakoztatja az embert a véres őrjöngése, addig minden rendben van :)
Szerinted, folytatva a kérdéssort, a verekedős vagy a lövöldözős akciók voltak az eddigi részekben jobbak, illetve a karakterekre visszatérve, mi a véleményed Vinnie Vercetti személyéről?

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 01. 16:50

NoxiusEnterprise írta:Hát igen, Matt Bennet a káni igazságszolgáltatásra szavazott: A hírvivőt büntetjük meg :)
Nem baj, hogy elrugaszkodott, ameddig szórakoztatja az embert a véres őrjöngése, addig minden rendben van :)
Szerinted, folytatva a kérdéssort, a verekedős vagy a lövöldözős akciók voltak az eddigi részekben jobbak, illetve a karakterekre visszatérve, mi a véleményed Vinnie Vercetti személyéről?
Lövöldözős vagy verekedős? Nos, ennél nehezebbet aligha tehettél volna fel... XD Mindkettő szuper leírásban és akcióban is. Bár én verekedős párti vagy. Talán mert azt nehezebb papírra vetni vagy nem tudom... A lényeg, hogy sacc egál.
Vinnie. Hát ő egy elég érdekes személyiség. Kissé szétszórtnak látszik, de elég jó agya van a tervezéshez és szervezéshez. Remek figura, csak kár, hogy Tommy nem közvetlenebb hozzá... Például ugrathatnák egymást (De csak ha Tommy is rendbe jön).

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 01. 16:55

Hát, Vinnie az a nagybácsi által korlátozott férfi, aki egészen addig normálisan szétszórt, amíg nem kerül válsághelyzetbe :) Amikor át kell vennie Tommy helyét, akkor elég jól teljesít :)
Na és mi a helyzet a többi véletlenszerű karakterrel? :D
Kuno, Hugo, Bruno, Zeno (Bár az utóbbiról nem könnyű írni :D)? Ugye milyen jó egymás mellett ez a négy név?

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 01. 17:01

NoxiusEnterprise írta:Hát, Vinnie az a nagybácsi által korlátozott férfi, aki egészen addig normálisan szétszórt, amíg nem kerül válsághelyzetbe :) Amikor át kell vennie Tommy helyét, akkor elég jól teljesít :)
Na és mi a helyzet a többi véletlenszerű karakterrel? :D
Kuno, Hugo, Bruno, Zeno (Bár az utóbbiról nem könnyű írni :D)? Ugye milyen jó egymás mellett ez a négy név?
A ok O betűvel végződő név... XD Az utóbbi háromról nem sokat tudnék mondani... Bár az a mondat tetszett velük kapcsolatban, hogy még az egyik beszélt, addig az okosabb nem szólalt meg... XD Ezzel úgy le is írható a csapat. :D XD Szóval isteniek! Picit több kéne róluk. :P
Kuno pedig hát kész. Amikor a rendőrök úgy leverték, hogy egy fegyverarzenálon ült egy csapat válogatott emberrel, egyszerűen megszakadtam a nevetéstől. XD Ez egy profi bérlikvidátor? XD De azért az sem semmi, hogy Phil a haverja. Együtt nem semmik. Bár mikor először hívta Philt, azt hittem, hogy a VC-s Phill Cassidy-re gondolsz. A fegyverbuzira. :D

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 01. 17:13

A háromfős csipet-csapat majd szerepel még, de igaztalan vád, hogy a profi bérgyilkost a jó emberekkel és fegyverekkel egy csapat rendőr győzte le.
Egy csomó N.O.O.S.E. volt, akik ugyebár a S.W.A.T. megfelelői, tehát rendőrségi kommandós egység. Sokan vannak, jól felszerelve és kiképezve. Kuno pedig csak nyolc emberrel bírt :) Szóval nem volt fair küzdelem, így tudták csak legyőzni... :D
Phil Bell nagyon szimpatikus nekem, tehát mindenképpen beraktam. Francis McReary és Vlad is szerepelne, ha nem haltak volna meg (Illetve Francis lehet, hogy szerepelni fog, mert Én nem öltem meg :)) Ketten elég erős csapatot alkotnak, az is tény. Phil Cassidy? Őt annyira nem szerettem. kicsit viccesen volt őrült, az meg nem ijesztő eléggé :P
Még mindig van kérdésem: Mi a helyzet Glen Blake -kel?

Hessa
The Lost tag

Hozzászólás Szerző: Hessa » 2013. 01. 01. 17:21

NoxiusEnterprise írta:A háromfős csipet-csapat majd szerepel még, de igaztalan vád, hogy a profi bérgyilkost a jó emberekkel és fegyverekkel egy csapat rendőr győzte le.
Egy csomó N.O.O.S.E. volt, akik ugyebár a S.W.A.T. megfelelői, tehát rendőrségi kommandós egység. Sokan vannak, jól felszerelve és kiképezve. Kuno pedig csak nyolc emberrel bírt :) Szóval nem volt fair küzdelem, így tudták csak legyőzni... :D
Phil Bell nagyon szimpatikus nekem, tehát mindenképpen beraktam. Francis McReary és Vlad is szerepelne, ha nem haltak volna meg (Illetve Francis lehet, hogy szerepelni fog, mert Én nem öltem meg :)) Ketten elég erős csapatot alkotnak, az is tény. Phil Cassidy? Őt annyira nem szerettem. kicsit viccesen volt őrült, az meg nem ijesztő eléggé :P
Még mindig van kérdésem: Mi a helyzet Glen Blake -kel?
Jaj, tudod, hogy csak ironizálok. .P Főleg, hogy tudjuk, hogy milyen a NOOSE a játékban. :P Ez is szép teljesítmény volt. :P
Phit én is bírtam, de mikor Vice City kerül szóba, nekem a másik ugrik be. Ha nem írtad volna ki teljesen a nevét, még mindig azt hinném, hogy az őrült fegyveres agyat növesztett. XD Fancis jöhet a történetbe, mert erős karakter. Jó lenne többet látni belőle.

Glen? Hát ez nehéz kérdés. Remek harcos, amit be is mutatott az ostromnál, bár a személyiségéről nem sok jön át a történetben. Egyik jelenetben adnék neki és mondjuk Claude-nak egy nehezebb feladatot, hogy tisztábban megmutatkozzon az, ami benne van...

The Cleansing Fire
Törzstag

Hozzászólás Szerző: The Cleansing Fire » 2013. 01. 01. 17:25

Nos, remekül tudod elültetni a gondolatokat a fejemben :D
Valamikor kap majd egy egyedi jelenetet, hogy a jelleme teljesen megmutatkozzon. Bodom örömére, mivel ez a karakter az ő ötlete volt :)
Kedvelted Francist? Ez jól hangzik, azt hiszem te vagy a második ember (rajtam kívül) aki kedveli őt. Milyen érdekes, pedig jól elkapott karakter...
Szerinted kinek kellene még szerepelnie a történetekben az összes GTA -ból? Illetve van valami, ami nem tetszik, és szeretnéd, ha változtatnék rajta, mert akkor írd, és átgondolom! :)

Válasz küldése