Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2013. 01. 14. 21:05
Rockstar69:Nézd,én elhiszem,hogy nincs mindig így,de a saját tapasztalatomat mondom el:nincsen semmi bajom az előző PS-ekkel,csak épp annyi,hogy akárhányszor vettem egyet,az vagy egyáltalán nem működött,vagy nagy nehezen bekapcsolt,de akkor is szó szerint zöld volt a képernyője,meg ilyenek,és akármit csináltam,nem történt javulás.Ez volt a PS1 és PS2 esete.Most jöjjenek a sony kézikonzoljai:apámtól kaptam névnapomra egy ezüst PSP-t,és összesen 6szor járt a szervizben,mire meguntam,hogy folyamatosan a javítgatására megy el az összes pénzem.A GTA VCS is megvolt rá,csak alig bírtam megcsinálni,de két bekrepálás között olyan 20%ot azért előre tudtam haladni benne,de lehet,hogy kevesebbet.
Szóval elhiheted nekem,nem ok nélkül bántom én a régebbi PSeket,egyszerűen rossz élményeim voltak velük,akárhányszor találkoztam velük,mindig a pénztárcám bánta.Persze elhiszem,hogy másoknak(köztük neked) nem volt ilyen élményük a PSekkel,és azt is elhiszem,hogy másoknak meg az Xboxokkal volt hasonló szívásuk.A régebbi nagy PS ócsárlásomkor is éppen egy PS b*szta fel az agyamat azzal,hogy megvettem,és csak azért sem működött,ezért voltam olyan indulatos,és mondtam azt,hogy szar a PS,ezért így utólag is elnézést kérek.De mint már fölül írtam,nem a neve meg a kinézete miatt van meg a véleményem a PSekről.